Original topic:

Buds 3 pro sıkıntısı

(Topic created on: 01-27-2026 01:33 PM)
186 Views
Rioismn
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Evet arkadaşlar geçende açmıştım bu konuyu bir moderatör bir sebeple çözüldü demiş ben orda fikir istemiştim aslında ama sorun yine devam ediyor kulaklık teknik olarak memnun edici ama kulakta durmuyor ağrı yapıyor üzerine hepsiburadadan aldık o da iade almıyoe hijyen ürünü diye bu bana aşırı saçma geldi bir kulaklığın kulakta durmadığımı ağrı yaptığını denemeden nasıl anlarım? Bu düşme sorunu için önerisi olan var mı? 

6 Comments
Mutare
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Slikonlarını kulağınıza uygun olanıyla değiştirin ter kir vs. slikonların formlarını bozuyor. Uzun süre yüksek sesli müzik dinliyorsan o da yapabilir. Sürekli aktif gürültü engellemede kullanıyorsan o da baskı yapabilir.
Rioismn
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
En küçükten en büyüğe kadar denedim eski jbl vardı benim buds 2 ye benzer onda kulakta varmı yokmu belli değildi bu belli ediyor kulakta olduğunu alışkanlıkta olabilir ama sürekli elim gidiyor kontrole kulağıma
Mutare
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Ben de aktif kullanıyorum. Aşırı yoğun kokuyor gün aşırı temizlemek zorundayım ve kılıfından çıkarıp bir süre havalandırıyorum. Alışkanlık olabilir. Kulak tipin ile alakalı olabilir. Kulaklık kulağı iyi kavrıyor. Absürt hareketler yapsan da düşmüyor. 😂 yine de güvenme belli olmaz. Bence alışkanlık yapısından dolayı da öyle hissetmiş olabilirsin kitapçığı duruyorsa kulağında nasıl durması gerektiğini gösteren bir şema olması lazım samsungun kendi sitesinde de var için rahat eder belki. Ben taktığımda kulağımda olduğunu unutuyorum şahsen. 🙏
0 Likes
Rioismn
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Benim kulak yapısı uygun değil galiba sünger uçlar var normalde onlarda burda satılmıyor bulcaz vi yolunu
Sunuki
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Açıkçası benim kulak yapım kemikli olması ve çoğu kulak içi kulaklığı kullanamama rağmen çok iyi duruyor. Silikonları değiştirip bir süre kullanın. Ama koku cızırtı bende yok bence bir servise yollayın/bildirin normal değil.
0 Likes
Rioismn
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Koku cızırtı yok ya güzel kulaklık tek sorunum kulağımdan düşmesi özellikle ağzımı hareket ettirince çıkıyor yerinden
0 Likes