Original topic:

Buds 3 pro pişmanlıktır.

(Topic created on: 03-07-2026 10:57 PM)
241 Views
BarışAvcı
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Ben hayatımda bu kadar sorunlu bir kulaklık görmedim. İki kulaklığı da kulağıma takıyorum, güncelleme kısmına giriyorum, güncelleme var mı diye bakmak için "iki kulaklığı da kulağınıza takınız" diye uyarı veriyor, hâlbuki ikisi de kulağımda. Neyse, onu da geçtim. İki kulaklık yine kulağımdayken Gemini yapay zekâ uygulaması ya da Perplexity yapay zekâ uygulamasını kullanırken kulaklıklar ile sesli komut aktif olmuyor, ses gitmiyor ama klavyede bulunan mikrofonu kullanarak istediğimi yazdırabiliyorum. Ama yapay zekâ uygulamalarındaki mikrofona basarak yapay zekâ ile iletişime geçemiyorum. Ondan sonra telefon görüşmesi yaptığımda WhatsApp üzerinden görüşme sağlamaya çalıştığımda sesim karşıya kulaklıklar takılıyken gitmiyor. Normal sesli görüşme yapmaya çalıştığımda yine gitmiyor. Telefonu kapatıp açmadan düzelmiyor ki bazen kapatıp açsam da düzelmiyor. Bu kulaklıklardan bıktım artık, almayın, aldırmayın, tavsiye etmiyorum.

9 Comments
musti070
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Vallahi bende hiçbiri olmuyor sadece oyunda aynı anda iki kulaktan ses veriyor normalde sağdaki kulaktan sagımdaki sesleri soldan soldakiler duymam lazım
Giyilebilir Cihazlar
Belki sizde 360 ses kapalıdır. Bir de ben de buds 3 pro kullanıyorum ve gönderide bahsedilen sorunlar bende de yok
0 Likes
BarışAvcı
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yok ya 5 kuruş etmez samsung kulaklıklar 2 yıldır kullanıyorum artık başka alıcam bunları da kırıp parçalıcam bir halta yaramıyor 2 yıldır da hep böyle yani arada düzeliyor haftanın 1 günü düzeliyor sadece oda telefonu açıp kapatırsam yani bazen neyse fazla söze gerek yok artık sabrımı taşırdı
Giyilebilir Cihazlar
Sendeki sorunlu muhtemelen buds3 pro efsane
Giyilebilir Cihazlar
Çok şikayet var buds 3 serisi için
Giyilebilir Cihazlar
Şahsen sadece arada şarj sorunu yaşıyorum dünyanın en stresli dakikalarını geçiriyorum o yüzden kulaklıkların içini temizleyince düzeliyor onun harici bir sıkıntı yok bende gayet memnunum hocam. Şikayetçi olanların çoğunun abarttığını düşünüyorum.
Daisy26
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 serisi için çok fazla olumsuz yorum görmüştüm ilk çıktığı zaman sırf o yüzden gittim buds2 aldım çok memnunum elma kulaklık görüşüne benzeteceklerine buds2 gibi kulaklık çıkarsınlar
BerkeS24Plus
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Ben de kullanıyorum alalı 1 hafta oldu. Böyle sorunlar yok şuan
Giyilebilir Cihazlar
Pişmanlık değil aslında. Sadece şarj sorunu canımı sıkıyor onun harici bir olumsuz yönünü göremedim.
0 Likes