Original topic:

Buds 3 pro kullananlar

(Topic created on: 11-08-2025 07:25 PM)
119 Views
Salihs24U
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar hayırlı akşamlar buds fe den buds 3 pro ya geçmeyi düşünüyorum sizce geçeyimmi tavsiye eder isiniz kulaklık ses kalitesi vs nasıl anc nasıl çalıyor ve benim için en çok önemli olan şey kulağa uyumu koşu vs yaparken düşme ihtimali varmı yok sa tam kulağa oturuyormu analizlerimnizi yazarmısınız memnunmusunuz 

Çok teşekkür ederim hayırlı günler
5 Comments
mertys
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Normal 3 kullanıyorum
0 Likes
Ciwan999
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Normal 3 ile pro arasında çok **bleep** varmi
0 Likes
mertys
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Okadar çok **bleep** yok
0 Likes
Joon1294
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Buds3 pro kullanıyorum 5 6 aydır herhangi bir sorun yok, bence gayet iyi çalışıyor. Almadan önce mağazada vs denemeniz gerekir.
Batttuu
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
3 proyu marttan beri kullanıyorum, kulaktan düşme olayını hiç yaşamafım, bassları ve tizleri oldukça hoşuma gidiyor. FE için bir bilgim yok ancak ancyi hep açık kullanıyorum ve standart dışı sesler harici hiçbir gürültüyü duymuyorum, zaten ben biriyle konuşmaya başladığım esnada otomatik olarak çevre sesini almaya başlıyor 5 saniye falan konuşmazsam geri geçiyor ancye. Konuşurken nadiren de olsa kendini çok az salıyor ama düşecek kadar değil azıcık bastırınca hemen geri oturuyor. S22 kullandığım için yüksek kaliteli ses modunu kullanamıyorum, teşefon desteklemiyormuş bilmiyordum alırken biraz ona hayal kırıklığı yaşadım. Şarjı konusunda da oldukça memnunum benim kullanımımda (karma ama genellikle anc açık ve ses %90 civarında) 1 hafta gibi bir süre gidiyor. Bir de kablosuz şarj cihazım var ikili kulaklığı aldığım ilk günden beri hiç kablolu şarj etmemi gerektirecek bir seviyede olmadı.