cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 pro kulaklıgımın garantisi sistem üzerinde 2 ay eksik gorunuyor napmalı

(Topic created on: 03-20-2025 11:33 AM)
215 Views
esathizm
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds 3 pro trendyoldan satın aldım samsung musteri hizmetleri satıcı ile iletişime gecmemi sistemdeki garantiyi guncelleyemeyeceklerini iletti ama garanti itirazı gönderme hakkım oldugu yazıyor napmalıyım

image

image

11 Comments
ByeByesamsung
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Samsumg cihazlarında sürekli olan birşey cihaz desteklerinden yok note neredeyse tüm serilerini kullandım. Bu sorun değil ama başka bir çok sorunlar ile karşılaştım
0 Likes
esathizm
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Peki bu surenin sistemde eksik gözükmesi cihazı servise verdiğinizde herhangi bir soruna neden oldu mu
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bu tarz ürünlerde bazen garanti başlama süresi , cihazın uretilme günü olarak görülüyor. Herhangi bir Samsung servisini ara ( Samsung müşteri hizmetlerini ararsan sana servisi aramanı söyleyecekler çünkü imei'siz ürünlerin kontrolünü kendileri yapamıyor ) ve durumu söyle . Ondan sonra onlara cihazın seri numarasini ver . Onlar kontorl edecekler . Eger cihaz gerçekten de daha önce açılıp kullanılmışsa iade edersiniz ama hata sonucu ürünün üretim tarihi , garanti süresi olarak görülüyorsa düzeltilir .
0 Likes
esathizm
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Cihazın açılmadıgından eminim emniyet bantları üstünde geldi ve satıcısı direkt Trendyoldu en kotu ihtimalle birisi alıp kullanmadan iade etmiştir urunun tum jelatinleri vs mevcuttu
0 Likes
esathizm
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Müşteri hizmetleri topu doğrudan satıcıya attı Trendyol en gec 6 gün sonra sonuçlanması tahmin edilen inceleme başlattı
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Servisi arayin
0 Likes
Adanaliisot
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bantların kapalı olması önemli değil .Ben de bundan 2 hafta önce tablet aldım ve güvenlik bantları kapalı olmasına rağmen tablet 4 ay önce açılmış kullanılmış ve sıfırlanıp tekrar kutuya konulmuştu ,bunu Samsung servisi götürüp onaylattım. Servis raporu da hala elimde bak istersen atabilirim .o yüzden çok güvenme o bantlara
esathizm
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Servis ile iletişime geçtim herhangi bir aktivasyon yapılmamıs benden önce ürünün servis kaydı gozukmuyormuş sistem size uretildikten 3 ay sonraki garanti tarihini otomatik atamış telefonlar gibi İnternet bağlantısı yapıldığında şebeke bağlantısı kurulduğunda garanti otomatik guncellenirken kulaklıklarda öyle bir durum olmadığını faturayla gittiğim zaman fatura tarihinden itibaren 2 yıl süreyle garanti kapsamında olacağını ifade etti müşteri hizmetlerinden daha detaylı açıklama yaptılar yonlendirmen icin teşekkür ederim
Adanaliisot
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim hocam ne demek :)