Original topic:

Buds 3 pro kulaklıgımın garantisi sistem üzerinde 2 ay eksik gorunuyor napmalı

(Topic created on: 03-20-2025 11:33 AM)
409 Views
esathizm
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Buds 3 pro trendyoldan satın aldım samsung musteri hizmetleri satıcı ile iletişime gecmemi sistemdeki garantiyi guncelleyemeyeceklerini iletti ama garanti itirazı gönderme hakkım oldugu yazıyor napmalıyım

image

image

11 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Samsumg cihazlarında sürekli olan birşey cihaz desteklerinden yok note neredeyse tüm serilerini kullandım. Bu sorun değil ama başka bir çok sorunlar ile karşılaştım
0 Likes
esathizm
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Peki bu surenin sistemde eksik gözükmesi cihazı servise verdiğinizde herhangi bir soruna neden oldu mu
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bu tarz ürünlerde bazen garanti başlama süresi , cihazın uretilme günü olarak görülüyor. Herhangi bir Samsung servisini ara ( Samsung müşteri hizmetlerini ararsan sana servisi aramanı söyleyecekler çünkü imei'siz ürünlerin kontrolünü kendileri yapamıyor ) ve durumu söyle . Ondan sonra onlara cihazın seri numarasini ver . Onlar kontorl edecekler . Eger cihaz gerçekten de daha önce açılıp kullanılmışsa iade edersiniz ama hata sonucu ürünün üretim tarihi , garanti süresi olarak görülüyorsa düzeltilir .
0 Likes
esathizm
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Cihazın açılmadıgından eminim emniyet bantları üstünde geldi ve satıcısı direkt Trendyoldu en kotu ihtimalle birisi alıp kullanmadan iade etmiştir urunun tum jelatinleri vs mevcuttu
0 Likes
esathizm
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Müşteri hizmetleri topu doğrudan satıcıya attı Trendyol en gec 6 gün sonra sonuçlanması tahmin edilen inceleme başlattı
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Servisi arayin
0 Likes
Adanaliisot
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bantların kapalı olması önemli değil .Ben de bundan 2 hafta önce tablet aldım ve güvenlik bantları kapalı olmasına rağmen tablet 4 ay önce açılmış kullanılmış ve sıfırlanıp tekrar kutuya konulmuştu ,bunu Samsung servisi götürüp onaylattım. Servis raporu da hala elimde bak istersen atabilirim .o yüzden çok güvenme o bantlara
esathizm
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Servis ile iletişime geçtim herhangi bir aktivasyon yapılmamıs benden önce ürünün servis kaydı gozukmuyormuş sistem size uretildikten 3 ay sonraki garanti tarihini otomatik atamış telefonlar gibi İnternet bağlantısı yapıldığında şebeke bağlantısı kurulduğunda garanti otomatik guncellenirken kulaklıklarda öyle bir durum olmadığını faturayla gittiğim zaman fatura tarihinden itibaren 2 yıl süreyle garanti kapsamında olacağını ifade etti müşteri hizmetlerinden daha detaylı açıklama yaptılar yonlendirmen icin teşekkür ederim
Adanaliisot
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim hocam ne demek :)