Original topic:

Buds 3 pro hata

(Topic created on: 08-12-2025 09:35 PM)
194 Views
ozanfurkan
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Alalı yaklaşık 20 gün olan Galaxy Buds 3 promda kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı kabloda veya adaptörde hiçbir sorun yok ikisi de orijinal şarja taktığımda hiçbir şey değişmedi ve yanıp sönmeye devam etti bende telefonun kablosuz şarj özelliğini kullanarak kulaklığı telefonun üstüne koydum telefon titredi yani şarj almaya başladı ancak yine ışık yanıp sönüyor Samsung'a bildirdiğimde servise gitmesi gerektiğini söyledi zaten yarında telefonumu kargoya götürecektim ama muhtemelen yazılımsal olan bir sorun için kulaklığı 15-20 gün kullanamayacak olmak beni üzüyor,sorunun çözümünü falan bilen var mı?

17 Comments
ozanfurkan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ya bilmiyorum biraz araştırdım 1 sene öncesine kadar bu sorunu çok kişi yaşamış artık yarın yarın göndereceğim değişim yaparlar umarım
0 Likes
FurkanS24U
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İlk üretim partilerde şikayet çokça vardı zaten ped kopması şarj almaması vs. Cihazda hata varsa değişim yaparlar zaten sorun olmaz. Bu arada daha önce düşürme suyla temas vb oldu mu kutuda?
0 Likes
ozanfurkan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Düşürme ve direkt suyla temas olmadı fakat dün alkollü ıslak mendille kulaklıkların alt bölümunu silip kuruladim onun bir ilgisi varmidir acaba
0 Likes
FurkanS24U
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kurulayıp koyduysanız sorun olmaz. Kutuya hafifçe yukarıdan bırakarak şarj edin kulaklıkları aynı sorun olacak mı deneyin
0 Likes
ozanfurkan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hiçbirşey değişmedi
0 Likes
FurkanS24U
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
O zaman cihazda sorun var değişimi yaparlar
0 Likes
ozanfurkan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Yaparlar inşallah çoğu kişiden ücret talep etmişler hatam olmadığı halde ücret talep edilmez umarım
0 Likes
FurkanS24U
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Her servis aynı olmuyor maalesef. Ankara'da iseniz simge elektroniği tavsiye ederim.
0 Likes