cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 kullananlar yorum yapabilir mi ?

(Topic created on: 09-05-2024 12:57 PM)
187 Views
oEKn
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Almayı düşünüyorum buds 2 kullanıyordum değiştirmeyi düşünüyorum sizce buds 2 pro mu almalıyım yoksa buds 3 mü?

11 Comments
YavuzA34
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Eğer kulakiçi silikonlu dışında kulaklık kullanamıyorsanız kulağınızı rahatsız edebilir buds3 serisi silikonlu değil çünkü.
oEKn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Aslında 2 tip kulaklıkta seviyorum ama çok silikonlu olsun diye bi takıntım yok ama son zamanlarda sadece silikonlu kullandım ses konusunda gayet tatmin ediciydi buds 2 ama uyurken yada yatarak kullanirken rahatsız ediyor kararsız kaldım
YavuzA34
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
O zaman deneyin beğenmezseniz veya rahatsız ederse iade edersiniz. 🙂
Yasokaan
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıklar da kişisel temizlik gereği iade yok
0 Likes
Yasokaan
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bende buds3 var yeni aldım ses tatmin edici. Biraz airpods alıntısı var ama kulağı rahatsız etmiyor. Alırsan gümüşünü tavsiye ederim harika duruyor
oEKn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Evet tasarımı çok güzel bende gümüş almayı düşünüyorum zaten ama işte silikonsuz olduğu için ses kalitesi biraz kafamı karıştırdı
0 Likes
Yasokaan
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yani bir silikonlu kadar etkili değil ama yine aktif gürültü engelleme ile kullanırsan basları yeterince net duyabiliyorsun
0 Likes
oEKn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hocam aslında size soyle sorayım benim takıldığım şey baş değil ses netliği sizce ses netliği nasıl?
0 Likes
Yasokaan
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bende bunun dışında sennheiser momentum 2 var tabi ki onun kadar net ve güçlü sesler alamıyorum ama bu dediğim kulaklık 14-15k civarı iki kulaklığı kıyasladığımda ortalama aynı tiz ve derin sesleri alıyorum bas konusunda biraz zayıf
0 Likes