cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 ilk bakış

(Topic created on: 08-29-2024 02:30 PM)
356 Views
Elomelo
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba arkadaşlar kulaklıklarım geldi :) pişman eder mi onu hala zaman gösterir ama ilk deneyimlerimden size bahsetmek istedim. Görüşlerimin de amatörce olduğunu belirtmeden geçmeyeyim. 

Öncelikle en büyük korkum kulak içime büyük gelmesiydi ki geldi de😄 daha önce de xiaomi mi true wireless earphones 2 basic kullanıyordum ondan soundpeads air3 kulaklığa geçtiğimde bu sorun yaşanmıştı baya bir süre kulaklarım ağrıdı ama sonunda alıştım. Bu kulaklığa da alışmam çok zaman almaz diye düşünüyorum. 

İkinci olarak da bahsetmek istediğim şey malzeme kalitesi ve kulaklığın kutusuyla birlikte olan ağırlığı. Elinize aldığınızda gerçekten premium bir kalite hissediyorsunuz ve ağırlığı da evet ya kaliteli bu dedirtiyor. 

Şimdi asıl konuya gelecek olursak :) 
Aktif gürültü engelleme tabiki bir silikonlu kulaklık kadar değil ama bence gayet etkili. 
Kulaklıkların kontrolleri konusunda endişelerim vardı ama çok çok basit. Zaten kulaklık gelmeden önce kullanma klavuzunu indirip bakmıştım o detaylara.
Ses kalitesine bir şey diyemeyeceğim o kadar hassas olduğum bir konu değil ama telefon konuşmalarında karşı taraf eski kulaklığıma göre gayet kaliteli olduğunu söyledi. Bunu ben de tecrübe ettim ve beğendim. Ancak bir kaç keredir karşı tarafa mekanik ses ya da cızırtılı ses gitmesi sorunu yaşıyorum. Kulaklık kaynaklı da olabilir dağlık yerde olmamdan kaynaklı da bunu tam bilemiyorum. 

Buraya kadar olan kısmı geldiği bir kaç gün içerisinde yazmıştım. Şimdi de yaklaşık bir haftalık deneyimime dayanarak yazıyorum. Mekanik ve cızırtılı ses sorunu devam ediyor ama şehirde denk gelmedim hep yayladayken oldu (umarım kulaklık kaynaklı değildir servis süreci son deneyimlerimden sonra benim için çok yorucu olmaya başladı). Malesef kulağımdan düşüyor. Normal kullanımda pek sıkıntı yok ama yatarak kullanırken sap kısımlarından aşağı doğrı bir kayma oluyor ve düzeltmezsem düşüyor. Kulaklık şarjları iyi gidiyor ama kutusu biraz hızlı tükendi gibi geldi bana. Kulaklık kullanımım çok yoğun değil bu arada. Eski kulaklığımda kutuyu ne zaman şarj ettiğimi unutuyordum **bleep** öyle bir şey olmadı ama yeni almış olmanın hevesinden de kaynaklı olabilir bilemiyorum. İyi yönlerinden bahsetmem gerekirse de :)))) 
Bir kere samsung cihazlar arası geçiş yapması mükemmel bir şey. Telefondayken tabletten bir şey açtığımda hop tabletteyim. O sırada telefona çağrı mı geldi hop telefondayım. Yürüyüşe çıkmak mı istedim hop saate bağlayıp telefonsuz bir şekilde yürüyüşe çıkıyorum. Çoook büyük kolaylık. Bu kulaklıktan önce her cihaz için farklı farklı kulaklıklarım vardı. Şimdi sadece pc kulaklığı ve buds 3 yetiyor. Kulaklıkların biri boşa çıkmış oldu😄 
Ses kalitesine yine bir şey diyemiyorum bence güzel yani. 
Kulaklıkları kutudan çıkarıp kulağınıza oturttuğunuzda, ses açıp kısma gibi kontrolleri yaptığınızda minik tatlı seslerle geri bildirim vermesi de çok tatlı. Çünkü bazen emin olamıyordum becerip beceremediğim hakkında.
Smart things üzerinden takibinin olduğunu bilmiyordum yanına smart tag takarım diye düşünmüştüm ama varmış. Bu beni çok mutlu etti. Ancak istediğim kadar verimli çalışmıyor sadece kulaklıkları takip edebiliyorsunız ve bazen ses çaldırmak çok uzun sürebiliyor telefonun yanında olmasına rağmen. Bu yüzden yine de smart tag takacağım kılıfına.
Almadan önce saçlarıma takılır mı diye çok endişe etmiştim çünkü daha önce bir çok kez saçlarımla kulaklık savurmuşluğum vardı. Verdiğim paradan kaynaklı sanırım çok dikkatli oldum ve bu konuda bir sıkıntı yaşamadım. Ama düşündüğüm kadar da fazla takılma olmadı. Benim gibi uzun saçlı arkadaşlara duyurulur :) onun dışında da aklıma başka bir şey gelmiyor yazacak. Yorumlarda merak ettiklerinizi seve seve yanıtlayabilirim :) bu arada aliexpressten kılıf almıştım o da çok kaliteli geldi burdaki turuncu siteden aldığımı pek beğenmemiştim. 

Buraya kadar okuyan ilgili arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :) umarım tecrübelerim almak isteyenler için bir fikir oluşturmuştur. Benim için ekosistem için alınabilir bir cihaz. Genelde almadan önce aklımdaki sorulara ve aldıktan sonra bana da sürpriz olan şeylere önem verdim. Ama dediğim gibi başka sorularınız varsa yorumlarda seve yardımcı olurum :) 

image

image

image

image

image
Üst kapakta daha sağlam durması için çift taraflı bant var ancak bence oldukça iyi oturuyor.

İlgilenenler için de kılıflı fotolarını koyayım dedim. 
22 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle iyi günlerde kullan 😊🙏
Elomelo
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Çok teşekkür ederim :)
Tolgaa94
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim 😊🙏 kabıda çok hoş 😁
Elomelo
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Evet türkiyedeki modellere göre bu çok daha iyi 😂
Tolgaa94
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
😂 aklıma cocukluğum geldi ateri dönemleri onun kollarıyla Mario koştururken 🤣 🤣 🤣
Elomelo
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Erkek arkadaşıma aldığım kulaklığın da kılıfı oyun kolluydu. Onunla da uyumlu olsun diye bunu aldım 😄
Elomelo
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Gayet uyumlu bence 😄IMG-20240829-WA0007_1000065056_1724932939.jpg
Tolgaa94
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
😂
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun 🙂bir de eline sağlık 😊