Original topic:

Buds 3 Pro sesin kesik kesik gelmesi hakkında

(Topic created on: 12-26-2025 02:56 PM)
463 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar
Selamlar. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. 

Öncelikle kulaklığın kendisinde bir sorun yok diye umuyorum. Codeclerden dolayı bir problemle karşı karşıyayım.

CachyOS kullanıyorum. Kulaklığımı bilgisayara bağlayınca ses falan açıksa kesik kesik geliyor. Bi 2 3 saniye sorun yok sonra 1 2 saniyelik bi kesinti var. Sürekli böyle oluyor. (AAC Codec kullanıyor bu arada.)

Telefonuma saatime bağlayınca sıkıntı olmuyor bu arada sorunsuz cihaz zaten.

Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? Bilen biri yardımcı olabilir mi?
21 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Moderatörler umarım silmezler.
Yucifer999
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bilgisayarınızın bluetooth sürümü nedir? Bilgisayarımda bluetooth 4.0 mevcut ve buds 3 pro kulaklığımla herhangi bir sorun yaşamadım. Ve windows 11 de kullanıyorum, bunu da belirteyim.
Giyilebilir Cihazlar
Zamanında Windows'tayken onda da olmuyordu bir sorun ben de onu belirtmek istiyorum. Artı olarak bluetooth sürümüm 5.85
Yucifer999
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Şuan piyasadaki en güncel bluetooth lar 5.4 sürümdür . Chachy OS hiç kullanmadım, linux codec desteği yeterli midir bilmiyorum.
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler hocam en azından çalıştığınız için.
Yucifer999
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim, umarım sorununuz çözülür 🙏 Bu arada başka player ile test ettiniz mi? Internetten baktığımda Mplayer adında bir oynatıcı gördüm linux için ve çoğu codec'i destekliyor yazıyordu. Başka bir player ile dosyaları oynatmayı deneyin.
Giyilebilir Cihazlar
Uygulamaya spesifik değil, terminalden bir şeyler yapacağım artık ya tekradan sağ olun
Giyilebilir Cihazlar
Ve aleykümselam verda
bilgisayarlarda sıkıntılı bendede aynı durum var eski bilgisayar ise Bluetooth sürümü ile alakalı olabilir
Giyilebilir Cihazlar
2017den kalma