cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 3 Pro alınır mı?

(Topic created on: 11-04-2024 07:14 AM)
217 Views
OgulcanSvr
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 1 senedir galaxy buds 2 pro kullanıyorum şuana kadar beni üzen tek şeyi mikrofon kalitesiydi. Marmarayda telefonla görüşürken sesim karşıya zor gidiyor. Sizce yeni modeli almak mantıklı mı? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Mismoke
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
İki aydır kullanmaktayım. Açıkçası metro gibi kalabalık yerlerde henüz deneyimleme fırsatım olmadı ancak genel olarak hem kulak içine oturması hem de rahatlığı açısından oldukça başarılı bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Satın alınabilir.

View solution in context

9 Comments
Solution
Mismoke
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
İki aydır kullanmaktayım. Açıkçası metro gibi kalabalık yerlerde henüz deneyimleme fırsatım olmadı ancak genel olarak hem kulak içine oturması hem de rahatlığı açısından oldukça başarılı bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Satın alınabilir.
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Hocam bende müzik dinlemek için düşünüyorum b3p. Alınır mı sizce? Değer mi parasına (Kulaklıklarımın garantisi bitince)
Mismoke
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Şimdi kalitesi bence en üst düzeylerde ve yanında bu kulaklığı destekleyecek amiral telefonlar var ise kalitesi daha da artıyor ancak doğruyu söylemek gerekirse şu anki fiyatı bence abartı. Garantiniz ne zaman bitiyor bilmiyorum ancak bence kalitesi gerçekten üst düzeylerde.
anusername
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Haziran 2025te bitecek hocam benim garanti buds2 kullanıyorum. Teşekkür ederim :]
OgulcanSvr
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben şuan s23 plus ile kullanıyorum hem spotify hem de yt music da denedim ama basslar çok iyi değil (buds 2 pro)
Mismoke
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 Pro'nun bass kalitesi bence güzel ama bu kişiden kişiye de farklılık gösterebilir.
0 Likes
erdempn
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
bende buds 2 pro aldım param yetmediği için ama genel olarak yabancı incelemelerde buds 2 pro anc vs daha iyi performans gosteriyo gerek yok bence aradaki fiyat farki için
OgulcanSvr
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Ben geçen sene tam bu ay da 2600 tl ye amazondan almıştım ama metro marmaray gibi araçlarda anc sadece insan sesini kesiyor
0 Likes
erdempn
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kulağına uygun bir silikon başlık kullanmıyorsundur. Benim kulağıma en küçük olan oldu. kulağıma tam oturtup anc açınca müzik açık olmasa bile dışarının sesini direkt kesiyor.
0 Likes