cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro Pişmanlığım

(Topic created on: 11-30-2024 02:14 PM)
174 Views
Cuneydinho
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Samsung ailesi. Evindeki TV den buzdolabına, saatinden kulaklığına kablosuz powerbank'inden soundbar'ına tam bir Samsung Ecosistem fanboyu olarak yazıyorum. S6 Edge telefonla başladığım telefon serüvenine son 3 kuşaktır Ultra serisiyle devam ederken şuan bu postu S24 Ultra yazmaktayım. Buds 2 pro ile mutlu mesut giderken, Ağustos ayında ilk tanıtıldığı zaman ayyuka çıkan Buds 3 pro QC problemleri, ses kalitesi, soyulmalar şarj olmamalar bitmiştir artık diye düşünerek Amazon üzerinden satınaldım. Hatta yine içime düşen bir kurt sebebiyle Amazon müşteri hizmetleriyle yazışarak toplantılan seriden olup olmadığını öğrenerek temiz seri olduğunu öğrenerek ambalajını açtım. Açmaz olaydım! 

1- Kendimi senelerin Samsung kulaklık tuningeri olarak bilirdim yok arkadaş, bu kulaklıklarda asla ses yükselmiyor. Yabancı forumlarda insanlar çaresizlikten içindeki süngerleri çıkarmaya yönelmiş artık. Pişmanlığım çok büyük!
2- Bakın net söylüyorum aktif gürültü önleme yok! Wearable da seçenek var ancak telefon reddediyor bünyesinde 😂 350 liralık QCY T20 deki aktif gürültü önleyicinizi arayacaksınız. 

3,4,5 diye maddeleri sıralardım ancak 7000 lira verip aldığınız bir kulaklık daha en basit şartları karşılamıyorken diğerlerine değinmeyi kendime yakıştıramadım.
Bu problemlerin donamımsal olduğu aşikâr, yazılımla düzelmesini beklemeyin.
Sevgiler. 
8 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung gibi bir firmaya kalitesi için değil adı için ödeme yapıldığını millete öğretmek lazîm
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bir arkadaş senin gibi buds 3 pro dan şikayetçi dün forumda paylaşmıştı
Ozan6676
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Elektronik birazda şans işi evet çok şikayet var buds 3 pro için bende 2 aya yakındır kullanıyorum şu **bleep** bir problem görmedim
s24fe
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 ailesini yeterince gelişmiş görmedim.Buds FE candır Buds 4-5 çıkmadan değişmem
0 Likes
Zafercan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Okudum yalnız ben bu dediklerine katılamıyorum bu sorunları hiç yaşamadım açıkcası
Cuneydinho
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
"Pro" segment bir kulaklıktan beklenen minimum özelliklerden bahsettim aslında. Beklentilerle alakalı belkide biraz. 85+ db sizi rahatsız ediyordur ve problem olarak görmezsiniz, benim için olmazsa olmazdır bu kullanıcıya bağlı. Buds 2 pro da 109db alıyoruz baktığında, dolayısıyla kağıt üstünde başlıca sorun.
Zafercan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Haklısınız
thracianS24fe
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Ya bu postları okudukça iyi ki kutuyu açmadan iade etmişim diyorum geçmiş olsun hocam