Original topic:

Buds 3 Pro Gürültü Engelleme Rezalet.

(Topic created on: 07-13-2025 01:15 PM)
240 Views
ryzediven
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar selam,

Yeni bir SCAM-SUNG telefon almamla birlikte SCAM-SUNG Buds 3 Pro'yu iyi bir kulaklık zannedip aldım, ama gerçekten hayatımın en büyük pişmanlıklarından biri oldu.

Sözde "aktif gürültü engelleme" (ANC) özelliği varmış, ama yemin ederim yan odadaki adamın öksürüğünü, konuşmasını, çay karıştırma sesini bile olduğu gibi duyuyorum. Bu nasıl bir ANC anlayışı acaba? Ne engellediğin ses var, ne bastırdığın gürültü var. Resmen dışarıdaki sesleri mikrofondan geçirip bana hoparlörle geri veriyor sanki.

Daha önce AirPods Pro 2 kullanıyordum. Aradaki **bleep** dağlar değil, kıtalar kadar. AirPods Pro 2 içerisinde olsam bile uçağında trenin de sesini bastırabiliyordu, dış dünya sessize alınıyordu resmen. Buds 3 Pro'da ise arana geçse motorun dizel mi benzinli mi olduğunu anlayacak haldeyim.

Bir de çok iyi bir malmış gibi 7-8 bin liraya kakalıyorlar.

Almayı düşünen varsa net uzak dursun, ha illa alıcam diyosan da ANC beklentin sıfır olsun, sadece görünüşü için al ama o bile kurtarmıyor.
12 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ayarlarını kontrol ettiniz mi? Şeffaf mod açık kalmış olabilir
ryzediven
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
keşke böyle basit bi çözümü olsa kulaklık uçlarını değiştirdim bütün gürültü modlarını tek tek değiştirdim denedim olmuyor
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Anladım. Iyiki almadım dememe 1 neden daha işte. Millet o kadar övüyor ama aynı kişi bi bakıyorsun şu sorun var bu sorunu var servise verdim sorun kabul etmiyorlar diye konu açıyorlar. Sanırım bildiğim ve güvendiğim kulaklığımı kullanmaya bir süre daha devam edeceğim
ryzediven
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
bi gün kullanmaktan vazgeçseniz bile yeni kulaklığınız kesinlikle bu olmasın 🙏🏻 keşke ben de almasaydım ama yapacak bir şey yok bakalım idare edicez
ta2rid
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Cidden bir apple değil maalesef ikisi de var bariz **bleep** var aralarında. Diğer markaları denemediğim için sadece ikisi arasındaki yorumum.
ryzediven
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Airpodsun şarjı Android'de gözükse asla ama asla almazdım zaten bunu baştan
0 Likes
ta2rid
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ben artık çift taraflı gidiyorum android i seviyorum ama apple dan da vazgeçmek istemiyorum.
0 Likes
ta2rid
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
"Farkı" neden engelliyor.
0 Likes
ryzediven
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
ingilizce F kelimesinin yerine kullananlar oluyor çünkü ingilizce forumda