cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro Gündem :D

(Topic created on: 07-22-2024 04:37 PM)
205 Views
tojii
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

Arkadaşlar merhaba amacım asla firmayı kötülemek değil 15 yıldır kullanıyorum samsung ekosistemin içinde sayılırım fakat note 7 de bir problem yaşanmıştı hatırlarsınız şimdi de fiyat rekortmeni buds 3 pro ön siparişimi iptal ettim ben o 7000 TL bandında olan bir cihaz ve samsung düşünülür özellikleri açısından tasarımı açısından gayet yeterli ancak bu teknik sorunlar kopmalar yaşandı haberleri gündemde yahu bunların acelesi ne ki hemen piyasaya sürdüler detaylı testler incelemeri yapsaydınız 4 5 ay geç çıkartsaydınız bekleyenler mağdur oluyor benim düşüncem bu saatten sonra samsung giyilebilir cihaza insanlar tereddütle yaklaşacak çünkü 7000 TL ve samsung o fiyata çok daha kaliteli kulaklıklar bulabilirsiniz örneğin airpods beats gibi markalar düşünmenizde fayda var düşüncelerinizi merak ediyorum herkese iyi forumlar.
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Görüntüsünü ben pek beğenmedim, buds fe bile muhteşem altı üstü kulaklık sesi güzel olsun yeter, kulaklıkta yapay zekayı ne yapayım mesela kendi düşüncem bu şekilde 😌 insanlar her yeni çıkan şeyi illa alacaklar
tojii
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
gerçekten ya buds 3 ve 3 pro düşünüyordum son çıkan haberlerden sonra zor alırım ben buds 2 pro alırım önüme bakarım geçenlerde tartışıyordum birisiyle buds 3 pro al yeni cihaz yeni çıkan bir cihaz falan al gördük satışlar durmuş 30 ağustosa kadar ahahaha
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle, buds 2 bile gayet güzel her şeyi yerinde
tojii
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
evet gerçekten eğer kulağınıza uyan küçük slikon uc ile kullanırsanız ses kalitesi muhteşem düzeyde oluyor
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Kulağıma tek olan düşmeyen buds fe idi. Çok memnunum ses kalitesi çok net pürüzsüz, buds 2'lerde öyle kulağımda durmuyor sadece 😄
tojii
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
şimdi içime bir kurt düşürdün ya ahahadhf buds 2 pro konusunda
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Ahahha ama herkesten düşecek diye bir sorun yok, benim kulağım küçük olduğu için durmuyor çoğu 🥲
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Zaten teknosa gibi mağazalarda deneyip öyle satın alabiliyorsun
Seyit1234
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Knk duz buds 3 de alabirsin ben bugun aldim