cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Pro Değerlendirmesi

(Topic created on: 12-30-2024 08:44 PM)
254 Views
Neutrava
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bu yazı, Buds 3 Pro hakkındaki şahsi görüşlerimi içeriyor. Kulaklık hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler veya satın almayı düşünenler için kısa bir rehber niteliğinde. Cihazın artılarını ve eksilerini ana başlıklar altında değerlendirdim. 

Tasarım 
Buds 3 Pro, Samsung’un ilk sap tasarımlı kulaklığı. Bu tasarım türüne alışmam zaman aldı, çünkü daha önce bu tür bir kulaklık kullanmamıştım. Kulaklıkların üzerinde led bir çizgi bulunuyor ve bu detay premium bir his yaratıyor. Ayrıca, kulaklık kasası metalden yapılmış gibi hissettiriyor (tam olarak emin olamasam da dokusu metali andırıyor). Bu da cihazın kalite algısını bir üst seviyeye taşıyor. 

Kulaklığın kontrolü çimdikleme hareketiyle sağlanıyor. İlk başta bu kullanım şekline adapte olmak biraz zor oldu, ancak alıştıktan sonra pratik hale geliyor. 

Ses Kalitesi 
Bir kulaklık için en önemli unsur ses kalitesidir. Buds 3 Pro, önceki modele göre bir gelişim göstermiş. 96 kHz desteği sayesinde bazı müziklerde sesin derinliğinde kaybolabiliyorum. Ancak, bazı anlarda önceki modelle ses kalitesi açısından benzer bir deneyim yaşanabiliyor. Bu durum, farkın her zaman hissedilememesine neden oluyor. 

Cihazın adaptif ses özelliği dikkat çekici. Gürültü engelleme ve ortam sesi arasında bir denge kurarak hoş bir arka plan ambiyansı yaratıyor. Bu sayede dış dünyadan tamamen kopmadan, gerekli sesleri duyabiliyorsunuz. 

Pil Ömrü 
Pil ömrü konusunda yoğun bir kullanım yapmadığım için kesin bir yorum yapmak zor, ancak genel olarak internetteki bilgilerle uyumlu bir deneyim yaşadım. Kulaklıklar, şarj kutusuyla birlikte bir günü rahatça çıkarabiliyor. Özelliklerin çoğu aktifken, kutu olmadan 5-7 saat arasında bir kullanım süresi sunuyor. 

Yapay Zeka Özellikleri 
Cihazın yapay zeka özellikleri arasında adaptif ANC (Aktif Gürültü Engelleme) ve adaptif ekolayzer bulunuyor. Özellikle yolda müzik dinlemeyi seven biri olarak adaptif ANC çok işime yarıyor. Bu özellik, çevredeki önemli sesleri duymama olanak tanırken, gereksiz gürültüleri bastırarak güvenli bir deneyim sunuyor. 

Adaptif ekolayzer ise müzik türüne göre sesi optimize ediyor ve böylece daha keyifli bir dinleme deneyimi sağlıyor. 

Genel Değerlendirme 
Buds 3 Pro, AirPods’a benzeyen ancak farklılıklarıyla öne çıkan bir kulaklık. Eksikleri bulunsa da genel özellikleri benim için oldukça tatmin ediciydi. Fiyatı biraz yüksek olsa da uzun süre kullanılacak bir kulaklık arayanlar için ideal bir seçenek. 

Sonuç olarak eğer tasarım, ses kalitesi ve yapay zeka özellikleri öncelikli tercihleriniz arasındaysa, Buds 3 Pro size güzel bir deneyim sunabilir. 
22 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler kardeşim, bende severek kullanıyorum 😊
Neutrava
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Evet genel olarak premium bir cihaz uzun vaadede üzeceğini düşünmüyorum.
Giyilebilir Cihazlar
Bilgilendirme için teşekkürler 😺
Neutrava
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Rica eder ve okuduğunuz için ben teşekkür ederim.
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy Buds 3 Pro'yu çok beğeniyorum, gümüş rengi çok güzel ve heybetli gösteriyor.
Neutrava
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Evet bunu düşünerek tasarladıklarını düşünüyorum. Çünkü gümüş zaten zarafetin renklerinden birisidir kendi fikrimce.
Giyilebilir Cihazlar
Galaxy Buds 3 pro, Galaxy S22 Ultra, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S24 Ultra ve Galaxy S25 Ultra telefonlarına mükemmel yakışıyor. Zaten Galaxy S24 Ultra ve Galaxy S25 Ultra'da titanyum kaplaması var ve Galaxy Buds 3 pro gümüş rengi ile mükemmel bir uyum oluyor
TOLGABABA
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam çok sagolsun güzel bir bildirim olmuş. Bir şeyi merak ediyorum kulaklığın canlı ceviri özelliği de var diye biliyorum yanlış mı biliyorum ?
Neutrava
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Canlı çeviri özelliği var fakat aktif olarak deneyimleme fırsatım olmadı. Eğer cihazınız amiral gemisi ise sorunsuz şekilde canlı çeviri özelliğini kullanabilirsiniz.