Original topic:

Buds 3 Pro Şanssızlığım

(Topic created on: 02-24-2025 07:38 PM)
295 Views
Ozan6676
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar ekimin 15'inde Samsung Buds 3 pro aldım yani 4 buçuk ay önce bu 4 buçuk aylık sürede başımdan geçenleri anlatayım sizde dinleyin. Evet ekimin 15'inde aldım buds 3 proyu geldi bir ay kullandım kullanmadım sol kulaklıktan sesin az geldiğini **bleep** ettim daha sonra servise gönderdim değişim kararı verildi 2. Buds 3 proyu gönderdiler 2. Gelen cihazın yine sol kulaklıkta birleşme yerinde ayrılma gibi üretim hatası vardı direkt geldiği gibi geri gönderdim onada değişim kararı çıktı 3. Buds 3 pro tarafıma gönderildi kutuyu açtım yine sol kulaklık yine sorun bu kez sol kulaklığa ses geliyor fakat ne dokunmatik çalışıyor ne de aktif gürültü engelleyici anc aktif hale geliyor onuda servise gönderdim yine değişim kararı çıktı 4. Buds 3 pro tarafıma gönderildi bu gün yeni geldi bu kez kulaklıklarda sorun yok fakat kulaklıkları bıraktığımız kutunun kapağında sorun var açıp kapatırken menteşe tarafı sürtme yapıyor ve menteşe tarafında sorun var kapak sağa sola sallanıyor vallahi bıktım 4 buçuk ay önce cihaz aldım 4 kez değişim yapıldı artık ben vazgeçtim servise falan göndermiyorum bu kadar da şansız olmaz ki bir insan sen kazandın samsung 🤣🤣

14 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Dostum git bir gusül al olmaz böyle😂😂
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Valla kardeşim inanırmısın abdestsiz gezmiyorum 😂
Bekir_S22_S24
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
İnanmam daha bu nasıl bir abdest ayaktanmı baslıyorsun abdest almaya baska bir türlü olmaz😂
0 Likes
Pythagoras
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bu çözüm olarak işaretlenmeli 😀
Daisy26
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Nu nasıl bir talihsizliktir çok geçmiş olsun 🙏😞 degişimde bu kadar kusurlu ürün nasıl çıkar o da tuhaf yani
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bende anlamadım benim şansızlığım belki ama bu seri için çok şikayet var bence bu seri genel olarak kronik sorunlu olarak üretilmiş.
Daisy26
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Doğru olabilir çünkü bende kendime kulaklık aldım 2 hafta oldu buds 3 pro alacaktım çok fazla degişik şikayet yorumu okudum ve en az şikayeti olan buds2 yi aldım daha eski bir kulaklık belki ama gerçekten güzel çıktı iyiki bunu almışım ama buds 3 pro alıp memnun olan da mutlaka vardır sizin durum biraz kötü olmuş
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Nazarlık olsun oda ilerde değişirsiniz gene garantiden az eskisin😂
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşim artık değişim veya servis ile uğraşmak istemiyorum bozulursa atarım gider psikolojim bozuldu inan ki cihazın garantisi bitecek daha kullanamadık 😂 😂
0 Likes