cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 3 Bluetooth Sürümü

(Topic created on: 07-12-2024 08:22 PM)
129 Views
tojii
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar merhaba bu buds 3 ün Bluetooth sürümü 5.4 ü destekliyor fakat benim telefonum 5.3 ne tür sorunlarla karşılaşırım bilgisi olan var mı
0 Likes
10 Comments
Tarıkdeaf
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Benim telefonum Bluetooth sürümü 5.0 benim akıllı saatim 5.3 kesinlikle sorunsuz çalışıyor.
0 Likes
tojii
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
brom kulaklık dedim ben saatte farklı olabilir belki tam performans alamayacağım kulaklıkta onu düşünüyorum ben
0 Likes
Tarıkdeaf
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Hm, zaten Bluetooth 5 ve üzeri versiyon çalışıyor eğer eskisen çalışmayabilir.
0 Likes
Tuhaflık
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bir sorun olmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Sorunla karşılaşmazsın, sadece cihazının bluetooth versiyonu düşük olduğu için kulaklıktan tam bluetooth performansı alamazsın.
0 Likes
tojii
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
ne yapmam gerekiyor o zaman alayım mı direkt buds 2 pro mu alayım ya da yapay zeka anc var birde benim telefon da yapay zeka yok ne yapayım sence 2 pro mu alsam
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Eğer buds 3 düşünüyorsan git onu al hiç önceki modelleri veya bluetooth versiyonunu kafaya takma.
0 Likes
tojii
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
bro tam performans alamazsın diyorsun ama verdiğim paranın ne anlamı var ki o zaman
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Tam performans veremiyor diye daha kötü mü oluyor eski modelden? Sonuç olarak daha iyisi. Alıyorken en iyisini al atıyorum yeni telefonunda kullanırken daha yeni teknoloji kullanırsın. Ayrıca her şey bluetooth versiyonu değil.
0 Likes