cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2

(Topic created on: 03-19-2025 06:49 PM)
92 Views
doruker
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bundan yaklaşık 1 sene önce Buds 2 kulaklık aldım. Aldığım günden beri 0 kulaklıkta ortam sesini açıp Galaxy Wear'dan duyma desteği ile sonuna kadar açsamda ortalama 90-100 ses seviyelerine gelince dışarıdaki sesleri duyamıyordum,hala duyamıyorum. Bugünlerde bazı şarkılarda yüksek sesle keyif yapmayı denerken ani bir cızırtı duyuyorum. Garantiye götürmeyi düşünüyorum. Sizce olumlu sonuç alır mıyım?

9 Comments
SysTheMore
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Alırsın samsung servisi sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Televizyon ve ses sistemi samsung kullanıyoruz cok ilgili davranıyorlar.
0 Likes
doruker
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklık orjinal lisans çıkartması üstünde geldi. Ama garanti belgesinde satıcı firma doldurmalıdır denilen yerler boş. Sıkıntı çıkarır mı?
0 Likes
SysTheMore
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Anlamadım orjinal lisans derken ?
0 Likes
doruker
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Vitrin kutusunda yazan Samsung Elektronik çıkartması
0 Likes
SysTheMore
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Nerden satın aldın sen bunu ?
0 Likes
doruker
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Trendyol uygulamasından ama satıcı olarak Samsung'u seçtim. Başka bir teknoloji mağazası değil.
0 Likes
SysTheMore
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Tamam sıkıntı olmaz samsung satıcı ise. Servise götürün bakarlar
0 Likes
doruker
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
İlginiz için teşekkür ederim😊🙏
0 Likes
bur_china
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Her müzikte aynı sorun var ise kulaklikta sorun olabilir.. bazılarında ise muzikten.sonucu tam kestiremeyiz ama hangi kulaklıkta ise onu değişim yapma ihtimalleri yüksek her ikiskin de ise sadece kulaklıkları değişim yapıyorlar. bı gönderin yinede.kulaklikta sorun var ise büyük ihtimelle değişim olur ..bol şans 🙏😊
0 Likes