cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2

(Topic created on: 4 weeks ago)
120 Views
Buzyy
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Sizce buds 2 nasıl bir kulaklık ikinci el almayı düşünüyorum sizce değermi artıları ve eksileri nelerdir ve alınır mı?

10 Comments
GRKN17
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben kullanıyorum gayet güzel bir cihaz
aliysnm
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Eğer uygun bütçeli ve sıfır arıyorsan Buds FE yi öneririm.
d0cga
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Dostum bütcenre göre fe veya buds 2 sıfır al ikinci el kulaklık kullanılırmı hiç birisinin kuşağıjdan cıkanı kendi kulağına nasıl cesaret edip takıyorsun benim şuan bile midem kaldırmadı
Negans
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Türkiye de yaşıyoruz
d0cga
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Türkiyede yaşamamız neyi değiştiriyor anlamadım tam olarak konu ile bağlantısını
Negans
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Türkiye de sağlıktan çok insan cebini düşünür. Konu ile bağlantısı bu. Herkeste maddi durum iyi değil, paylaşımı yapan arkadaşımızın durumu iyi olsa 2. El almaya yönelir miydi sence?
d0cga
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
2000 YTL lüks birşey ise hayatında ya işsizsin dir yada cimrisindir kardeşim. Taksit ile 120tl aylık bu arada cimri insan 120tlye makarna alır gerçi..
Negans
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 ancak telefonun ile olan uyumluluğu sayesinde alınabilir bana kalırsa. Yoksa piyasada aynı kalitelere sahip bir çok seçenek var hemde fiyat olarakta daha uygunlar. Kendim buds2pro kullanıyorum ne yalan söyleyeyim kulağımda bile sabit durmuyor, onun haricinde ses bas konularda oldukça iyi.
circassiann
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Güzel..2 senedir kullanıyorum sorunda yaşamadım.