cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2 vs buds 2 pro??

(Topic created on: 05-23-2023 04:16 PM)
TygnGztp
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar kulaklik almayı düşünüyorum fiyat olarakta aralarında **bleep** var. Sizce buds 2 mi almalıyım yoksa buds 2 pro'mu?? Kullanım olarak ses kalitesi ve bas çok önemli benim için. Teşekkürler simdiden

11 Comments
TygnGztp
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar kulaklik almayı düşünüyorum fiyat olarakta aralarında **bleep** var. Sizce buds 2 mi almalıyım yoksa buds 2 pro'mu?? Kullanım olarak ses kalitesi ve bas çok önemli benim için. Teşekkürler simdiden
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 pro qma bi kac ay daha beklerseniz buds 3 cikacak
erntrn
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
buds 3 çıkınca 2 pro nun fiyat düşer mi ? yoksa sadece buds 2 nin mi düşer
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Dusmez malesef duse bile 150 200 tl anca
kurstburak09
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bence almışken iyisini almak daha mantıklı bu yüzden pro diyorum ayrıca bende kullanıyorum çok kaliteli parasının hakkını veriyo
erntrn
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
2 ile arasındaki farkları biliyor musunuz ? yada buds 2 yide kullandınız mı arasındaki **bleep** neler kullandıysanız
0 Likes
kurstburak09
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşim ben 14 promx ten samsunga geçtim Apple ın saati kulaklığı dahil herseyim vardı sonra s23 ultra watch 5 pro ve buds 2 pro aldım benim kıyaslamam airpods3 ve buds 2 pro arasında bu iki seçenek arasında da buds 2 pro yu seçiyorum yeterlimi
0 Likes
erntrn
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 pro cidden iyi onu biliyorum bende airpods pro kullandım 2. nesil, buds 2 pro 3000tl civarı buds 2 1500 aradaki 1500tllik farka değer mi yoksa buds 2 de günlük kullanım için yeterli mi çok büyük artıları var mı buds 2 ile prosu arasında
0 Likes
kurstburak09
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Valla kardeşim ben normal buds kullanmadım bu yüzden yanlış yönlendirmek istemem ama illaki o fiyatın bi farkı mutlaka vardır ama nedir ne değildir bilemiyorum pro yu kullandığım için gönül rahatlığıyla alabilirsin diyorum ama
0 Likes