Ozi_S23
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-01-2024 05:15 PM (Last edited 12-01-2024 05:17 PM by Bordo ) in
Giyilebilir CihazlarBenim yaklaşık 1 2 senedir kullandığım buds 2'm var. Geçen hafta bir sorun oluştu düzelir mi diye bekledim, düzelmeyince buraya yazmaya karar verdim.
Sorun şöyle; normal modda kullanırken hiçbir problem yok ancak ortam sesi özelliğini açınca bütün bass sağ kulaklıkta birikiyor sol kulaklık normal çalışıyor. ANC açıkken de sağ kulaklık daha çok bass veriyor ama ortam sesinde iki kat fazla. Başta bütün mikrofonlarını vb temizlemeyi denedim olmadı. Sonra mikrofonunda mı bi problem var diye düşündüm ses kaydı aldım, hiçbir problem yok. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yazılımsal bir şey olsa nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Samsung yetkili servise götürmekle uğraşmak da istemiyorum. Bana yardımcı olun lütfen 🙏
4 Comments
Bekir_S22-S24
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2024 05:32 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Eğer teknik bir sorunsa mecburen servise götürmek zorundasınız başka türlü çözüme ulaşamazsınız fakat bir ayarla düzeltilebilen birşeyse götürmenize gerek yok ama ben yinede seevise götürmenizi öneririm şahsen ben s22 cihazını götürdüm servise s24 verildi bence bir şansınızı deneyin hocam 😄
Ozi_S23
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-01-2024 06:07 PM in
Giyilebilir Cihazlar
O nasıl oluyor yav 😂
Bekir_S22-S24