cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2 pro yeni kulaklığım

(Topic created on: 08-01-2024 03:08 PM)
97 Views
korayGS
Active Level 9
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

ÖmerS23
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun.
korayGS
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun
korayGS
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun
0 Likes
korayGS
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşım almış sıfır kapalı kutu kullanmamış, 2000 lira verdim aldım ucuza geldi o yüzden aldım
0 Likes
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bu fiyata aldıysan baya iyi senin için ama eğer 4 bine falan alsaydın buds3 almak daha mantıklıydi. Çünkü buds3te pro takısı olmadığı için küçümsemeyin yüksek çözünürlüklü ses var. Buds3 prodan sadece bi kaç özelliği eksik o da aradaki fiyat farkına değer mi bilemiyorum. Ses kalitesi açısından ve mikrofon daha iyi buds3 te. Hem de tasarımından dolayı bana göre ağrı yapmaz. Buds2 pro da yapmiyo ama 1.5 saat sizi izlesem ağrı olmaya başlıyor
korayGS
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Ben aslında buds 3 veya 3 pro düşünüyordum , dedigim gibi ucuza geldi sıfır kapalı kutu 2000 lira verdim aldım şuan müzik dinliyorum berrak pürüzsüz temiz sesi var basları tizi mükemmel son ses açamıyorum baya yüksek sesi
0 Likes
ÖmerS23
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Vallahi doğrusu kulaklık alacaksan Apple abi daha üstüne tanımam, JBL, Samsung yada Huawei hikaye
0 Likes
korayGS
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Jbl kulaklığım yok ama bu iki canavarım var😂1722514328887_1722514328879_0.jpg
0 Likes
ÖmerS23
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Hoparlördede en iyi Samsung
nonamee_s23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Evet zaten bu fiyata bu kaliteyi satın alamazsin en mantıklısını yapmışsın şuan bende de buds2 pro var değiştirmeye hiç gerek bile duymuyorum fazlasıyla yetiyo ses kalitesi baya iyi
0 Likes