cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2 pro mu Sony LinkBuds S mi?

(Topic created on: 08-09-2023 10:17 PM)
373 Views
ayssu
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

S21 fe kullanıyorum bud2 pronun beklentilerimi karşılayamayacağından şüpheliyim.. Bilgisi olan biri varsa objektif şekilde yorum yazarsa sevinirim.

5 Comments
_KR0N0S_
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Birbirine yakın ikiside ama samsung suya biraz daha dayanıklı birde uyumluluk açısından samsung cihaza samsung kulaklık daha iyi olabilir
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben kulaklıklardan pek anlamam ama elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Bu iki modeli birkaç popüler karşılaştırma sitesinde araştırdım. Hangisinin sizin için daha iyi olduğunu kendi ihtiyaçlarınıza göre seçmelisiniz. Şimdi diyeceklerimden emin olmak için yazdıktan sonra tekrar bakacağım, yanlış bir şey dediysem en kötü 10-15 dakika sonra mesajı düzenlerim. Ses kalitesinde Galaxy Buds2 Pro'nun tek avantajı iki kat daha büyük sürücü (10mm) kullanılıyor, böylece baslar daha iyi oluyor. LinkBuds S'de iki kat daha yüksek azami frekans (40000Hz) var, ne kadar yüksek olursa o tiz sesler o kadar temiz oluyor. Ondan sonra LinkBuds S'de neodim mıknatısı var, ferrit mıknatıs kullanan kulaklıklara göre daha hafif oluyor, baslar daha fazla ve yüksek sesler daha temiz oluyor. Şarj ve pil konusunda Galaxy Buds2 Pro her konuda daha iyi, sadece LinkBuds S'nin kulaklıklarının kaç mAh olduğu yazmıyor. LinkBuds S bu konuda daha iyi olsa bile şarj süresi ve kılıf mAh kapasitesi gibi konularda geride kalıyor. Kulaklıkları sadece müzik dinleme aleti olarak bırakmayıp ekosisteme dahil edecekseniz Galaxy Buds2 Pro daha iyi olabilir, ancak bildiğim kadarıyla Galaxy Buds2 Pro'yu sadece Galaxy cihazlarda kullanabiliyoruz. Yani ileride başka markaya geçerseniz sorun çıkartabilir, ama bu dediğimden emin değilim, araştırıp öğrenmeniz gerekecek.Screenshot_20230809_223602_Chrome.jpgScreenshot_20230809_223640_Chrome.jpg
BurakTunç
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Az önceki saydıklarımdan bağımsız olarak kullanıcıların puanlamaları ve yorumları.Screenshot_20230809_232217_Chrome.jpgScreenshot_20230809_232331_Chrome.jpgScreenshot_20230809_232512_Chrome.jpg
ayssu
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
gerçekten araştırmanız ve ilginiz için çok teşekkür ederim, aynı siteye bende bakmıştım lakin sizin açıklamanız daha iyi olmuş.. daha önce buds2 nin normaline sahiptim ve beni ses kalitesi açısından pek tatmin etmedi her ne kadar sürücüsü büyük olsa da azami frekansından dolayı sony den daha fazla keyif alacağımı düşünüyorum ama pil için de fazlasıyla şikayeti var kararsız kaldım yine..
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Selamünaleyküm. Bluetooth kulaklığın markasının Samsung almanızı tavsiye ederim söylediğiniz modeller arasında hangisi daha kaliteli bilmiyorum Samsung markasının kulaklığını önermemin sebebi başka markaların Bluetooth kulaklıklarının Bluetooth sürümü Eğer kullandığınız Samsung markalı cihazın Bluetooth sürümü ile aynı olmaz ise eşleşmede çok büyük bir ihtimal sorun yaşayabilirsiniz Ama eğer Samsung markasının bluetooth kulaklığını kullanırsanız çok büyük bir ihtimalle böyle bir sorun olmaz belki ama eğer ki başka bir markanın bluetooth kulaklığını alacaksanız kullandığınız Samsung telefon veya tabletin Bluetooth sürümü ile aynı sürümü kullanan bluetooth kulaklık alın.