cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 2 pro Samsung Galaxy A23 hi fi uyumu

(Topic created on: 12-12-2024 08:06 PM)
92 Views
ayguneyup
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar, Samsung Galaxy A23 kullanıyorum.Şuanda kulaklık olarak Buds 2 kullanıyorum ve kayıpsız ses teknolojisi olarak 24 bit-48 Hertz müzik dinleyebiliyorum.(samsung seamless codec yazıyor).Apple Music'ten dinliyorum. Android versiyonum 14, One UI 6.1 .

Sorum şu: Samsung Galaxy Buds 2 Pro alırsam, 24 Bit-96 Hertz hifi kayıpsız müzik dinleyebilir miyim? (A23 Samsung Galaxy) 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
SerCnYtmez
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Maalesef, o kodekleri desteklemiyor. Kaldı ki hiçbir bluetooth kulaklık ile o değerleri alamazsınız. Sadece pazarlama tekniği. Hakkını verebilmek için gereksinimlerde en az s22 veya 23 üstünü istiyor. 

View solution in context

Solution
SerCnYtmez
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

O 92khz midir nedir onun için S serisi gerekiyor, a serisinde olmaz bu. Kaldı ki o kodek macbook ile uymaz. Sadece samsung cihazlara uyar. Pro ya hakkıyla geçmen için s22, fold 4 vb. üstü amiral samsung cihaz lazım.

View solution in context

Solution
SerCnYtmez
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Eğer çözdüm isem çözüm olarak işaretle.

View solution in context

5 Comments
Solution
SerCnYtmez
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Maalesef, o kodekleri desteklemiyor. Kaldı ki hiçbir bluetooth kulaklık ile o değerleri alamazsınız. Sadece pazarlama tekniği. Hakkını verebilmek için gereksinimlerde en az s22 veya 23 üstünü istiyor. 

ayguneyup
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Fakat Macbook air kullanırken de aynı değerleri alıyorum, telefonumun ayarlarının halen beni ve benim gibi diğer insanları yanılttığını mı düşünüyorsunuz? En doğru bilgi için, kulaklıkları nasıl ,hangi ekipmanlarla sınamam gerekli ?
0 Likes
Solution
SerCnYtmez
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

O 92khz midir nedir onun için S serisi gerekiyor, a serisinde olmaz bu. Kaldı ki o kodek macbook ile uymaz. Sadece samsung cihazlara uyar. Pro ya hakkıyla geçmen için s22, fold 4 vb. üstü amiral samsung cihaz lazım.

ayguneyup
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Anladım, yorumlarınız için teşekkür ederim
0 Likes
Solution
SerCnYtmez
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar

Eğer çözdüm isem çözüm olarak işaretle.