cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 2 kulaklık slikonu yırtıldı ve yenisini bulamıyorum

(Topic created on: 08-22-2022 01:47 PM)
193 Views
releves
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bakın moderatör bey çözülmemiş bir sorun hakkında çözülmüş ibaresi koymuşsunuz çok sinirim bozuldu nerede çözüldü? Cevap vermeyi kapatmışsınız ki sesimi de çıkaramayayım internetten gelip geçen görüp aaa çözülmüş diye tepki versin. Bakın çok bir şey istemiyorum desteğe mail de attım aradım da ilgilenmiyorlar marka adını zedelemiyorum marka çok güzel ama bu süreçleri kötü sadece. Bir üst biriminiz varsa deyin ki buds 2 kulaklık slikonu lazım adresimi vereyim çünkü bolu ilinde samsung servisi yok beyaz eşyacı hatta bayiye gittim o da ilgilenmedi böyle böyle birisi var kargo parası vs. de karşılayacak garanti bile saymayın sadece slikon istiyorum yoksa cihaz cayır cayır çalışıyor sadece kulaklığın kulağa giren kısmındaki slikonum koptu. Bakın çözülmemiş şeye çözülmüş yazmışsınız ya abiii iyi misiniz siz millet yok televizyonu bozuluyor o su bu su bozuluyor ekranı amoled yanığı oluyor sadece birkaç cent maliyetlik slikon istiyorum bu kadar basit bir olayı niye büyütüyoruz vereyim adresimi iban verim yatırıyım parasını alayım ya bedava da isteyen yok. Telefonla aradığımda ilgilenmiyorlar bıktım siz iletin biriminize yapsınlar ne yazık ki Samsung serviste iyi değil kandırmayalım kendimizi.  Bunu da yayınlayıp sonra çözüldü yazmayın şimdi yayınlamazsınız da.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Sizin bulunduğunuz şehirde servis yok ise 44 77 11 arayarak sizin bölgenizle ilgilenen servis iletişim bilgisini isteyip servis ile iletişime geçerek parça satış yapılıp yapılmadığını sorabilirsiniz. 

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Zerk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben buds pro için çok aradım amazon da var. Hiç uğraşma oradan ver siparişi
0 Likes
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar

Sizin bulunduğunuz şehirde servis yok ise 44 77 11 arayarak sizin bölgenizle ilgilenen servis iletişim bilgisini isteyip servis ile iletişime geçerek parça satış yapılıp yapılmadığını sorabilirsiniz. 

0 Likes