- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-19-2022
11:07 AM
(Last edited
08-19-2022
11:08 AM
by
Gediz
) in
Merhaba, yaklaşık 10 senedir dokunmatik telefonlarla ve akıllı telefonlarla beraber kulaklık kullanıyorum ve hayatımda hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Slikonlu kulaklık kullanırken slikonun başına ne gelebilir? En fazla sizin de kullanırken çıkıp slikonunun kaybolması ile sonuçlanmıştır. Bu kulaklık tasarım hatası mı bilmiyorum fakat tam kulaklık ile slikonun olduğu yerdeki bağlantı noktasından 2 kere koparak orta boy slikonlarım kullanılamaz hale geldi. Büyük boy kulağıma sığmıyor küçük boy da kulağıma çivi çakmış gibi hissettiriyor ihtiyacım olan orta boy slikon. Bakın yalvarıyorum, ayağınıza kapanıyorum lütfen şu yazı yazdığım bilgisayardaki monitör, harici disk, eski telefonlarım, samsung express yazıcım, kulaklığım, s9 plus telefonum ve eski kullandığım j7 telefonum hayatımın birçok farklı döneminde samsung kullandım ve servise gitmedim. Zaten bozulmuş bir durum da yok sadece maliyeti maksimum birkaç cent tutacak kulaklık slikonlarını istiyorum fahiş fiyat çıkarmadığınız sürece hadi 100 lirasını kargo falan da vereyim zaten kullanıcı hatası olan bir durum yok da kullanmak istediğim için 25 lira kargo parası kulaklık slikonu maliyeti birkaç cent desen kardasınız bile. Yahu şunu da verin ağlayacağım kaç kere desteğe yazdım ilinizdeki servise gidin diyor. Boluda zaten servis yok bayiye de gittim zaten diğer servis de biz beyaz eşyacıyız diye yanıt verdi İstanbul, Ankara gibi illerde değilim orada sorayım. Yalvarıyorum öğrenciyim 1200 lira para verdim şu güzelim kulaklığı ne olur kullanayım. Orta boy kulaklık slikonu küçük veya büyük değil.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-20-2022 08:40 AM in
Giyilebilir Cihazlar444 77 11 arayarak talebinizi iletmenizi ve konuyla ilgili servis bilgisi talebinizi iletmeniz önemli olacaktır. Müşteri temsilcisine şikayet veya talep kaydınızı bırakmayı unutmayın
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2022 11:26 AM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2022 11:45 AM in
Giyilebilir CihazlarServiste belki vardır da Bolu ilinde yaşıyorum büyük kentlerde var galiba burada yok.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2022 11:52 AM in
Giyilebilir CihazlarServise gidince de sorunsuz bir şekilde istediğiniz silikon boylarını yenilerler diye düşünüyorum.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-19-2022 04:03 PM in
Giyilebilir CihazlarSamsung gibi satalım gerisi önemli değil firmaların böyle sorunları maalesef çok can sıkıyor. Bende aynı sorundan huaweiden muzdaribim.
Destek bilişime mail atın yardımcı olurlar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-20-2022 08:40 AM in
Giyilebilir Cihazlar444 77 11 arayarak talebinizi iletmenizi ve konuyla ilgili servis bilgisi talebinizi iletmeniz önemli olacaktır. Müşteri temsilcisine şikayet veya talep kaydınızı bırakmayı unutmayın