Original topic:

Buds 2 Smartthings find

(Topic created on: 10-25-2023 09:03 PM)
658 Views
Ömer_A73-5G
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
Selamlar.

Buds 2 kulaklığı garantiden aldım ve kutusuyla komple değişim yapılmış .

Şöyle bir sorun yaşıyorum;

Smartthings find üzerinde kulakligim bulunduğunda bana bildir seçeneği açık iken, eski buds 2 kulakligimin kapağını açar açmaz telefonumun Bluetooth'u kapalı olsa bile smartthings find üzerinden kulaklığınız bulundu şeklinde uyarı geliyordu,yerini görebiliyordum. Fakat yeni gönderilen cihazı da kaydettim ne hikmet ise yerini tespit etmiyor. Çevrimdışı bulma için yakınında başka Samsung telefon da var. ama olmuyor.

Acaba sistemsel bir sıkıntı mı var yardımcı olursanız sevinirim.

telefon: a73 5g
14 Comments
Ömer_A73-5G
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
hatta başka birisi şöyle bir konu açmış ismim ömer bu arada
acaba o kişiyle çakışma olabilirmi kulaklıklar https://r2.community.samsung.com/t5/Giyilebilir-Cihazlar/Galaxy-Buds-2-kurulum-isim-sorunu/td-p/1464...
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
cok garip, nasıl böyle bir sey olabiliyor, Yani o kişi yeni kulaklık almış, ikinci el kulaklığı sıfır diye neden satsınlar ki
Ömer_A73-5G
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
o kişiye dm üzerinden mesaj da attım eski buds 2 cihazimin seri no fotosu bende duruyor bakim o mu acaba ?
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
evet, kontrol etmeniz iyi olur, yani bir de arkadaş müşteri hizmetlerinden sorgulatmış sıfır olduğunu söylemişler
melikx
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ürün iade edilmiş yani daha önce kullanilmis ve kutu içinde şarj kablosu yoktu ve kutu sıfır etiketi **bleep** sonradan atılan etiket
0 Likes
Ömer_A73-5G
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
@melikx
0 Likes
Ömer_A73-5G
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
@samsung
0 Likes
Ömer_A73-5G
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
@Yeşilırmak
0 Likes
kerem99
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Konu ile alakasız ama hangi durumdan dolayı değişim yapılmıştı?