cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2 Pro Dışarı Çok Ses Veriyor

(Topic created on: 02-13-2025 06:48 PM)
105 Views
Syjne
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Sessiz bir ortamda ne dinlediğim tamamen anlaşılacak kadar dışarı ses verdiği dönüşlerini aldım ve bu sebepten ötürü garantiye yolladım lakin garanti bir sorun saptamadik diyip bana geri gönderdiler. Hayır nasıl saptayamamis olabilirler ki elimle slikonlari kapattığımda bangır bangır müziği duyuyordum. Bu sorunu yaşayıp da çözen var mı? Samsung ekosistemden nefret etmeye başladım artık. 

9 Comments
SilverChalk
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Wearable uygulaması üzerinden uyum testi yaptınız mı?
Belki silikon boyutunu değiştirerek bu durum çözülebilir. Ama emin değilim demeniz gerekiyor.
0 Likes
Syjne
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Normalde orta boyut fit oluyor ama büyük boyunu da deneyip test etmek istediğimde değişen bir şey olmadı
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Kulak içi kulaklıklar yapısı gereği sessiz ortamlarda dışarı **bleep** edilebilecek bir ses verir uygun silikon boyutunu ve kulağa tal oturtmak gerekir. Ancak şuan biz sizin kulaklığınızın ne kadar ses verdiğini bilemediğimizden yorum yapmamız yanlış olur.
0 Likes
Syjne
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Dinlediğim şarkıyı bulunduğum odadakiler net bir şekilde anlayabiliyorlardı.
0 Likes
Motun
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Normal
0 Likes
Syjne
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
olmamalı
0 Likes
AlperS23
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 kullanıyorum, müzik sesi %80 civarında açıkken sadece kulaklığın dibine kadar yanaşınca çok kısık bir şekilde ses duyuluyor kullandığınız buds 2 pro kulağınıza tam oturmuyor olabilir kutudan çıkan farklı boy diğer silikonları da deneyin yine dışarıya ses sızması oluyorsa o zaman bir anormallik olabilir bu durum.
Syjne
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Normalde orta boy kullaniyordum ama buyuk boy ile de denedim kapali ortamda 3 metre uzaktaki biri %70 gibi bir seste bile duyabiliyordu
0 Likes
AlperS23
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds2 pro ve buds 3 prolarda kulaklığın kasasında açıklık farkedenler olmuş siz de bir kontrol edin isterseniz aynı durum olabilir.