cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds 2 Mikrofon Gürültü Engelleme Sorunu

(Topic created on: 03-17-2025 10:10 AM)
148 Views
Berke0709
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

Son güncellemeden sonra mı oldu bilmiyorum ama kulaklığı kaç kere sıfırlamama rağmen arama yaparken vs. kulaklık arkadaki sesi kesmememeye başladı, benim sesimden çok arkadaki gürültü karşıya gidiyor. Buds 2 kullanıp bu sorunla karşılaşan oldu mu?

13 Comments
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Müzik dinlerken kesiyorsa.
Arama esnasında kendi sesini duy özelliği açık galiba.
0 Likes
Berke0709
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yok değil, kendi sesimi de duymuyorum zaten. Sokakta telefonla konuşurken karşıya benim sesimden çok gürültü gidiyor.
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Karşı tarafta sıkıntı olmasın
0 Likes
Berke0709
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hayır hocam ses kaydı alınca da farkediyorum, konuşma sesleri duyulmuyor
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Bakın aktif gürültü engelleme , siz birşey duymuyorsanız çalışıyor demektir. Karşı tarafta problem olabilir
0 Likes
Berke0709
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Demek istediğimi anlamadınız. Diyorum ki ses kaydı alırken de kendi sesimden çok arkadaki gürültü duyuluyor önceden böyle değildi, arkadaki gürültüyü kesiyordu.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba kardeşim,

Dilerseniz Samsung Members > Destek > Geri bildirim gönder > Hata Raporları > "Aksesuar" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte "Gönder" butonuna basınız.

Birkaç dakika içinde hata raporu, sistem kayıt verileriyle birlikte gönderilecektir.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa süre içinde yetkili kişiler tarafından yazılı olarak bilgilendirileceksiniz.

Hata raporu göndermek için bağlantıyı inceleyebilirsiniz:

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler, iyi günler dilerim.
Berke0709
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkürler 🙏
TeknoB
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet bunun için 2 kere aynı sorunu yaşadım en son yetkili kullanıcı hatalı diye rapor verdi sebep toz 😂 😂 Samsung artık pişmanlık