cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 2 Dokunmatik

(Topic created on: 4 weeks ago)
92 Views
A34_S
Active Level 9
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar ben Buds 2 kullanıyorum. Memnunum fakat şöyle bir sorun var. Mesela kulaklığı düzeltirken veya yerine otuttururken elim dokunmatik yerine değiyor ve şarkı duruyor, gürültü kontrolü değişiyor vb. Bunu dokunmatik kontrollerini kapatmadan çözmenin yolu var mı? 

Teşekkür ederim, iyi akşamlar 😊

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
younesz
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yok, kulaklığın kenarlarından tutarsan dokunmatik etkilenmiyor ama kulağa tam yerleştirmek için de bu gerekiyor. Taktıktan sonra telefona bağalayabilirsin ben öyle yapıyorum

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bende de böyle oluyor çok sinirim bozuluyor açıkçası. Bilmiyorum sanırsam yok dikkatli olmak lazım.

View solution in context

4 Comments
Solution
younesz
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Yok, kulaklığın kenarlarından tutarsan dokunmatik etkilenmiyor ama kulağa tam yerleştirmek için de bu gerekiyor. Taktıktan sonra telefona bağalayabilirsin ben öyle yapıyorum
A34_S
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Aslında öyle yapıyorum da yine de bir süre sonra kulaktan kayıyor. Yorumunuz ve öneriniz için teşekkür ederim 😊
0 Likes
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bende de böyle oluyor çok sinirim bozuluyor açıkçası. Bilmiyorum sanırsam yok dikkatli olmak lazım.
A34_S
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Aslında dikkat etsek de çözülecek gibi bir şey değil gibi 😄 yorumunuz için teşekkür ederim 😊