- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-21-2023 09:13 PM (Last edited 08-21-2023 09:16 PM ) in
Giyilebilir CihazlarMerhaba. Artık Samsung markası çok canımı sıkmaya başladı. Buds 2 cihazımı Galaxy S23 cihazım ile beraber 1 Ağustos 2023 tarihinde servise getirmiştim. Galaxy S23 cihazım için Duygu Hanım ve Hasan Bey tarafından destek alamamıştım. Ertesi gün beni arayıp "sorun yok gelip alın" demişlerdi. Bu Galaxy S23 konusuna artık girmeyeceğim, çünkü ne çözüm merkezleri ne de merkez tarafından destek sağlanmıyor.
Buds 2 cihazımı servise bırakırken "sağ kulaklığın ortam sesinden bir süre sonra az ses geliyor, kutu kulaklıkları 3 kere sarj etmesi gerekirken 2 kere zor sarj edip sarjı bitiyor" şikayetini bildirmiştim. Servis kağıdına " sarj çok hızlı tükeniyor, bir süre sonra sağ kulaklıktan az ses geliyor" şeklinde Duygu Hanım tarafından not alınmış. Bursa Ebru Elektronik Samsung Yetkili servisinizden Duygu hanım olduğunu belirteyim. Kulaklıklarımın eksik onarımı yapıldı ve sadece kulaklıklar değişti. WhatsApp destek üzerinden eksik not alındığını, kutunun sarjının hızlı bittiğini yazdım, teknisyenler dönecek dendi de o teknisyenler uyuyordu herhalde. Ertesi gün ısrarla servisi aramama rağmen "teknisyenlere soralım, sizi hatta bekleteceğim" diyor, şarkı çalarken bir anda şarkı kesiliyor, bekleme moduna geçiyor arama, ardından arama sonlandırılıyor. Sonrasında aradığım numara üzerinden bir daha servise ulaşamıyorum. Ama ne hikmetse başka numaradan aradığımda hemen ulaştım. Onu da bekletip aramayı kapattılar. Bir daha da açmadılar. Ben de servise gittim ve "bu kulaklığın kutusunda da sorun vardı, eksik not alınmış dedim. Bana onlar zaten test etmişlerdir, sorun olsa onarım yaparlardı" dediler. Değişen kulaklıklar da sorunlu, kutusu da 2 kere sarj edebiliyor. Ben eskiden 3 kere sarj edebiliyordum kulaklıkları.
9 Ağustos 2023 tarihinde tekrar kutusunun sorunlu olduğunu da belirterek servise gittim. Bana servisteki kişi "bu kutu, kulaklıkları sadece 1 kere sarj eder ve sarjı biter" dedi. Samsung'un kendi resmi sitesinde bu kulaklıkları 3 defa sarj edebileceğimiz yazmakta. Ama görün ki servis rezalet. Kulaklığı servise aldılar ve 3 gün sonunda "bu kulaklıkta bir problem yok. 2 kere sarj ettik test ettik" dediler. Gidip aldım ama sorun hala devam ediyor. Bu kutu bu kulaklıkları 1 kere sarj eder ve sarjı biter diyen servisten de çözüm beklemiyorum zaten.
Şimdi 18 Ağustos 2023 tarihinden beri Galaxy S23 cihazım Bursa Ebru Elektronik Samsung Yetkili Servisinizde, sözde test ediliyor. Cihazı değiştirmemek için elinizden geleni yaptığınızı ve ben Tüketici Hakem Heyetine başvurmayayım diye elinden geldiğinizce oyaladığınızı çok iyi biliyorum. Galaxy S23 cihazm için yüksek ihtimalle yarın veya ondan sonraki gün aranacağım ve "cihazınızda sorun yok, gelip alın" denecek. Bu cihaz 55 dereceye çıkmadığı sürece problemsiz deniyor. 55 dereceye çıkmasına gerek yok ki. Samsung Türkiye daha kullanıcılarına inanıyor. Başka cihazlarla test sağladık. Test sonucunda benim cihazımın performansının daha düşük ve daha fazla ısınma sergilediğini gördük. Ama bakın ki Samsung Türkiye bizlere inanmıyor. Çözüm merkezinizden Sinem Hanım'dan, Bursa Ebru Elektronik yetkili servisinizden Duygu Hanım, Hasan bey ve teknisyenlerden şikayetçiyim.
18 Ağustos'ta çözüm merkezinden gelen arama ile cihazımı servise bırakmaya gittiğim zaman Duygu Hanım beni gördü ve gülmeye başladı. Dalga geçme ve alay etme konusunda bu servise artık şaşırmıyorum. Size bu parayı bizimle alay edin diye vermiyoruz. Azıcık insanlık bekliyorum sizden. Bu yaptığınız artık saçma sapan bir hal aladı. Ben bu markadan çözüm filan beklemiyorum. Serviste alaycı tavırlarınız ve kendi bilgilerinize çelişen bilgi söylemeniz. Bir çalışan gelmiş 47 dereceye kadar dayanıklı diyor. Duygu Hanım gelmiş 50 dereceye kadar diyor. Hasan bey gelmiş 55 dereceye kadar diyor. Herkes farklı şeyler söylüyor. Koskoca servisinizde Samsung kullanan 2 3 kişi var zaten. Gerisi akıllılık yapmış Apple cihazı kullanıyor. Birinde İphone 7, diğerinde İphone 11, diğerinde İphone 14 pro, Duygu hanım Apple de Samsung da kullanmıyor😂
Değişen kulaklıklarım sorunlu. Kulaklıkla müzik dinlerken bir anda sağ kulaklığın sarjı bitti ve kapandı. Sol kulaklığın sarjı o an 28 idi. Ben Bursa Ebru Elektronik yetkili servisinizin sıfır ürünle değişim yaptığını düşünmüyorum. Birinin sarjı 28 iken diğerinin sarjı 0 olması zaten tamamen saçmalık. Servisinizin bilgisi ap ayrı bir saçmalık. İnstagram hesabınızdaki gönderilerden şikayetlere devam edeceğim. Tweet atmaya da devam edeceğim. Sizin gibi rezil servisi olan bir markanın rezilliklerini yaymak büyük bir onurdur benim için.
Galaxy S23 cihazımın aktif servis kaydı, Buds 2 cihazının sarj problemi ve Duygu Hanım'ın eksik not alımı görsellerde.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-21-2023 09:23 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-21-2023 09:25 PM in
Giyilebilir CihazlarAvukat tanıdığımla görüşüp ne yapabileceğim ile ilgili yardım alacağım. Umarım gereken cezayı alırlar. Bunlar ondan da anlamazlar. Samsung Türkiye, Samsung Global'den kopmuş. Kafasına göre takılıyorlar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-21-2023 09:27 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-21-2023 09:28 PM in
Giyilebilir CihazlarSağolasın tavsiye için:)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-21-2023 09:35 PM (Last edited 08-21-2023 09:44 PM ) in
Giyilebilir CihazlarZ Fold 3 kullanan biri var tam egoist kendini bilgili zannediyor .
Yeni servis açın yaa bursaya
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-21-2023 09:47 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink