cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bluetooth kulaklığı aynı anda saat ve telefona bağlama

(Topic created on: 10-21-2021 08:07 AM)
565 Views
csamet
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba, A52 kullanıyorum daha önce akıllı saatim ve kulaklığım Huawei markaydı onları da Samsung'a geçirdim. Fakat yine aynı sorunla karşı karşıyayım. Buds live kulaklığımı galaxy watch 3 saatime bağladığımda telefondan bağlantısı kesiliyor. Kulaklık özelliklerinde çift cihaz bağlanma yazıyordu. Nasıl aynı anda bağlayabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba csamet,

Öncelikle Galaxy Werable uygulaması üzerinden saatinizi ve kulaklığınızı eşleştiriniz. Eğer bağlantı yok ise Yeni cihaz ekle öğesinden tarama yaparak bağlantıyı kurunuz. Ayarlar > Bağlantılar  > Bluetooth  > Eşleşen cihazlara giriş sağlayınız. Buds kulaklığınızı bularak, sağ kısımda bulunan ayarlar simgesinden > Aramalar ve Ses seçeneklerini aktifleştiriniz.

Bu işlem dışında bağlantı kurulamaz ise Ayarlar ekranında Genel → Sıfırla üzerine dokunarak saatinizi sıfırlayınız.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
1 Comment
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba csamet,

Öncelikle Galaxy Werable uygulaması üzerinden saatinizi ve kulaklığınızı eşleştiriniz. Eğer bağlantı yok ise Yeni cihaz ekle öğesinden tarama yaparak bağlantıyı kurunuz. Ayarlar > Bağlantılar  > Bluetooth  > Eşleşen cihazlara giriş sağlayınız. Buds kulaklığınızı bularak, sağ kısımda bulunan ayarlar simgesinden > Aramalar ve Ses seçeneklerini aktifleştiriniz.

Bu işlem dışında bağlantı kurulamaz ise Ayarlar ekranında Genel → Sıfırla üzerine dokunarak saatinizi sıfırlayınız.

Teşekkürler.

MOD

0 Likes