- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-21-2021
08:07 AM
(Last edited
10-21-2021
08:08 AM
by
Karasu
) in
Merhaba, A52 kullanıyorum daha önce akıllı saatim ve kulaklığım Huawei markaydı onları da Samsung'a geçirdim. Fakat yine aynı sorunla karşı karşıyayım. Buds live kulaklığımı galaxy watch 3 saatime bağladığımda telefondan bağlantısı kesiliyor. Kulaklık özelliklerinde çift cihaz bağlanma yazıyordu. Nasıl aynı anda bağlayabilirim?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2021 12:38 PM (Last edited 10-25-2021 12:40 PM ) in
Giyilebilir CihazlarMerhaba csamet,
Öncelikle Galaxy Werable uygulaması üzerinden saatinizi ve kulaklığınızı eşleştiriniz. Eğer bağlantı yok ise Yeni cihaz ekle öğesinden tarama yaparak bağlantıyı kurunuz. Ayarlar > Bağlantılar > Bluetooth > Eşleşen cihazlara giriş sağlayınız. Buds kulaklığınızı bularak, sağ kısımda bulunan ayarlar simgesinden > Aramalar ve Ses seçeneklerini aktifleştiriniz.
Bu işlem dışında bağlantı kurulamaz ise Ayarlar ekranında Genel → Sıfırla üzerine dokunarak saatinizi sıfırlayınız.
Teşekkürler.
MOD

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-25-2021 12:38 PM (Last edited 10-25-2021 12:40 PM ) in
Giyilebilir CihazlarMerhaba csamet,
Öncelikle Galaxy Werable uygulaması üzerinden saatinizi ve kulaklığınızı eşleştiriniz. Eğer bağlantı yok ise Yeni cihaz ekle öğesinden tarama yaparak bağlantıyı kurunuz. Ayarlar > Bağlantılar > Bluetooth > Eşleşen cihazlara giriş sağlayınız. Buds kulaklığınızı bularak, sağ kısımda bulunan ayarlar simgesinden > Aramalar ve Ses seçeneklerini aktifleştiriniz.
Bu işlem dışında bağlantı kurulamaz ise Ayarlar ekranında Genel → Sıfırla üzerine dokunarak saatinizi sıfırlayınız.
Teşekkürler.
MOD