cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bluetooth Kulaklıkta Ses Gecikmesi

(Topic created on: 10-27-2024 07:29 PM)
85 Views
ArdaS24Ultra
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba ben daha öncesinde iphone kullanıcısıydım bu yüzden airpods pro kulaklığı kullanıyordum daha sonra samsunga geçiş yaptım ve yine aynı airpodsu kullanmaya devam ettim ama oyunlarda yada çoğu programlarda ses gecikmesi oluyor hatta neredeyse hiç bir oyunda yada uygulamada kulaklığın mikrofonunu kullanmıyordu. Bende sorunu kulaklıkta buldum ve onu satıp yerine Galaxy Buds 3 Pro aldım belki sorun çözülür diye. Ama hiç bir şey değişmedi aynı sorunlar devam ediyor oyunlarda ses gecikmesi ve kulaklık mikrofonunu kullanmama sorunu devam ediyor. Bütün ayarları sıfırladım bluetooth kablosuz ağ vs. Değişen bir şey yok müşteri hizmetleriylede konuştum dediklerini yaptım yine değişen bişey yok bu sorunu yaşayıpta çözebilen varmı neredeyse pişman olucam geçtiğime.

14 Comments
Scryus
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 de deneysel özelliklerden oyun modunu açmayı denedin mi
ArdaS24Ultra
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Evet onuda denedim bişey değişmiyor kapalı açık denedim
0 Likes
Scryus
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Oyun modu sanırım sadece Gaming Hub'a eklediğin oyunlarda işe yarıyor. Onun dışındaki program ve oyunlarda gecikmeli oluyor galiba.
ArdaS24Ultra
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ona baktımda ekli hocam oyunlar kendisi otomatik ekleniyor anlamadım niye böyle
0 Likes
CENGOs21fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Telefonda Sound asistan uygulaması varmı var ise orada bluetooth metronom ayarında sesin gecikme ayarını ayarlayabilirsiniz uygulama var ise ayar ortada olmalı yada ayar yapabilirsiniz yok ise yüklemeni tavsiye edebilirim tabiki karar Senin
ArdaS24Ultra
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Kullanıyorum sound asistant onuda denedim ama hiç bi etki etmedi ortada duruyor teşekkür ederim
0 Likes
CENGOs21fe
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ayarı kaydırdın mı sesin gecikmesini yada ileride kalmasını sağlayabiliyor
ArdaS24Ultra
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Tek tek denedim ama bi **bleep** olmadı çok garip
0 Likes
Scryus
Active Level 5