Original topic:

Bluetooth Kulaklık

(Topic created on: 12-27-2024 08:46 PM)
358 Views
bümbilibili
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

2000TL ye kadar Bluetooth kulak içi kulaklık öneriniz var mıdır acaba

16 Comments
salihunsal
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung olacaksa buds fe var bu fiyatlarda
bümbilibili
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ondan biraz korkuyorum birinin kulağında patlamış diye
0 Likes
salihunsal
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Daha önce duymadım patladığını, Huawei markasına bak onun bu tarz ürünleride çok kullanılıyor
bümbilibili
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Eylül sonu gibi duymuştum haberi aslında kullanıcısı olsa daha iyi olurdu fikir sahibi olmak açısından falan Huawei kulaklıklarda güzel ama aklımın bir ucunda hala samsung fikri yatıyor
0 Likes
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kardeş oppo enco buds 2 bu kulaklığı youtubeden araştır videolarını izle şu an fiyatı 700 tl hem uygun hemde iyi kulaklık pişman olmazsın
bümbilibili
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
İzlerim ama oppo markasına Allah düşürmesin malının arkasında hiç durmuyor
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Elektironik biraz şans işi ben bundan 2 yıl önce 2 tane aldım bir tanesi 2 kez bozuldu 2 seferde servis değişim yapıp sıfırını gönderdi ve 2 yıldır 2 kulaklıkta aktif kullanılıyor hiç bir sorunda yok ne bataryasında ne seste
bümbilibili
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Oppo servisi değişim yapabiliyormuş demek o marka kadar kötü bit servis ağı çekmedim çok berbat deneyimler yaşadım onlar yüzünden
Ozan6676
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Wlla ben sadece oppo markasından kulaklık aldım 2 yıl önce 2 adet başkada ürününü hiç kullanmadım da almadım da ama aldıklarımda sağlam çıktı sadece birisinde sorun çıktı 2 kez onda da değişim yaptılar bende o yüzden iyi servis ağı var zannediyordum tabi kötü deneyim her markanın servisinde oluyor ister istemez oppo bir samsung veya Apple gibi olamaz