cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bimden samsung smartTag almayın pişman olursunuz

(Topic created on: 02-24-2023 04:49 PM)
595 Views
Emir_Can
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

23 şubat 2023 tarihinde bimden SAMSUNG SMARTTAG ALDIM ORADA ALDIKTAN SONRA KASÎYER İSTERSENIZ BİR DENEYİN DEDİ DENEDİM ÇALIŞIYOR DEDİM GARANTİ KAĞIDI FALAN YOK BUNU KASİYER SERİ NUMARASİ GARANTİ OLARAK GEÇİYOR DEDİ BEN TAMAM DEDİM ALDIM GİTTİM EVE BİRAZ KULLANDIM 2 SAAT FALAN AKŞAM DEDİM ŞUNUN BİR GARANTİSİNE BAKİM 

image

image

image

Kutunun arkasındaki seri numarası yazdım samsung sitesi kabul etmedi biraz araştırdım normal değil seri numarası yanlış olması bu sabah okula giderken yanıma aldım fişi kutusu kullanım klavyzu ve ürün kendisi sabah okulda giderken yanım aldım akşam üstü saat 16:02 iade ettim ürünü 

Birdaha  asla ((bimden)) Samsung smarttag almam. 
14 Comments
Venduss
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bim gibi bir market zincirinin kaçak ürün getirmek gibi bir ihtiyacı var mı sence? Fatura kesilen ürün kaçak olmaz merak etme.
0 Likes
Emir_Can
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yani garantisi yok bozulsa çöp
0 Likes
Venduss
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ayrıca bozulacak bir ürün değil, o konuda için rahat olsun. Sürekli kullanılan bir şey değil zaten, konum takibi için kullanılıyor genel olarak.
Emir_Can
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Uğraşmak istemedim gittim iade ettim bimden almam birdaha yarın gidip media mark dan alcam
0 Likes
enesdzgn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kardeşim 4 tane aldim bimden farkli zamanlarda hepsi hala çalışıyor. Sen neyin garantisini arıyorsun. Bulmuşsun bedavaya daha ne istiyorsun.
0 Likes