cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bimden samsung smartTag almayın pişman olursunuz

(Topic created on: 02-24-2023 04:49 PM)
596 Views
Emir_Can
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar

23 şubat 2023 tarihinde bimden SAMSUNG SMARTTAG ALDIM ORADA ALDIKTAN SONRA KASÎYER İSTERSENIZ BİR DENEYİN DEDİ DENEDİM ÇALIŞIYOR DEDİM GARANTİ KAĞIDI FALAN YOK BUNU KASİYER SERİ NUMARASİ GARANTİ OLARAK GEÇİYOR DEDİ BEN TAMAM DEDİM ALDIM GİTTİM EVE BİRAZ KULLANDIM 2 SAAT FALAN AKŞAM DEDİM ŞUNUN BİR GARANTİSİNE BAKİM 

image

image

image

Kutunun arkasındaki seri numarası yazdım samsung sitesi kabul etmedi biraz araştırdım normal değil seri numarası yanlış olması bu sabah okula giderken yanıma aldım fişi kutusu kullanım klavyzu ve ürün kendisi sabah okulda giderken yanım aldım akşam üstü saat 16:02 iade ettim ürünü 

Birdaha  asla ((bimden)) Samsung smarttag almam. 
14 Comments
Arhantzo
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
ben anlamadım şimdi ürün sahte mi çıktı
Emir_Can
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hayır ürün kaçak
Arhantzo
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
anladım paranızı geri alabildiyseniz sorun yok
0 Likes
cettnna33
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kanka bende de a33 varda sürekli problem cikariyor bi isiniyor bi kasıyor şarjı kapaliyken harciyor falan of sende de bazen oluyor mu böyle
0 Likes
Emir_Can
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
ilk zamanlarda bendede olmuştu kullandıkça düzeliyr
0 Likes
cettnna33
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
ama benim ısınma kasma sorunu falan daha yeni başladı 1 ay kullandim daha yeni olmaya basladi
0 Likes
Emir_Can
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
. Bende de olmuştu zamanla düzeldiScreenshot_20230224_171437_Samsung Members.jpgScreenshot_20230224_171432_Samsung Members.jpgScreenshot_20230224_171427_Samsung Members.jpg
0 Likes
Venduss
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bu tür ürünlerin seri numarasını site üzerinden kontrol ederseniz sonuç alamazsınız. Aynısı şarj aleti için de geçerli. Apple ya da Samsung olması da **bleep** etmiyor.

Ürün SmartThings e bağlanıp çalışıyorsa sorun yok demektir.
0 Likes
Emir_Can
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Hayır ürün orijinal ama kaçak
0 Likes