Original topic:

BUDS FE YENİ TEST 💫

(Topic created on: 06-01-2025 03:50 AM)
216 Views
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

U0AYD2'den U0AYE2'ye yükseldi 😊

Ne zaman geleceği belirsiz...
8 Comments
FurkanOrduTR
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Yenilik = hiç :(
Keşke çift cihaz desteği falan gelsede *** olsam.
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Gelir merak etmeyin buds fe daha yeni cihaz ve daha 3 tane yazılım güncellemesi aldı diğerleri gibi sürekli almıyor buds 2 serisi gibi değil yani buds 2 serisindeki özelliklerin gelme ihtimali de var hocam az sabır bekleyip görelim bazı duyumlar alıyorum bu konuda 😅😉
FurkanOrduTR
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bende buds 2 var aktif olarak onu kullanıyorum, buds fe de telefon alırken yanında gelmişti, güzeller ama bilgisayar ile telefon arasında hızlı geçiş yapsa çok iyi olurdu, dakka başı bi ona bağla bi diğerine bağla zor oluyor. Sürekli güncelleme buds 2 de almıyor, yaşlandı artık, her an pabucu dama atılabilir.
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 serisi en az 1-2 yılda 5-6 tane güncelleme alır sonra desteği biter onun da maalesef buds fe üstünde şuan çalışılıyor onun için acele etmeyin derim yavaş yavaş 😉
FurkanOrduTR
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Gelmesede olur, bişey değiştiğini sanmıyorum. Belki ufak tefek optimizasyonlar ama zaten oda pek belli olmuyor. Şuan fit 3 (sizde de var sanırım) için bekliyorum, şu simgeleri bi değişseler iyi olacak.
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Fit 3 için de şuan da çalışmalar devam ediyor onun için de güzel şeyler bekliyor sadece bize beklemek düşer 😊
aliii811_
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Buds 3 pro yada bakarsın
0 Likes
xidd
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
hiç bir şey değişmeyecek bu güncellemelere heveslenmeye gerek yok bence
0 Likes