cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Arkadaşlar saatte sorun var yardım

(Topic created on: 09-08-2023 03:35 PM)
306 Views
LoganHowlett
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar biliyorsunuz galaxy watch 6 classic aldım hiçbir sorunu yok ama bir durumdan ötürü format attım saati sıfırladım sonra garipleşti hata raporu yazdım okutayım size yazmak yerine 

image

image

Resetten sonra saatte kişilerin rehber kayboldu ve birkaç gün önceki whatsapp mesaj bildirimi geliyor ve saat sabah 10:00 civarı mesajları geliyor, bana yetkili servise götürün dedi hata raporunda ama bunu yapmayı istemiyorum anca kurulum için olabilir ki yazılımsal olduğunu düşünüyorum saat ayıplı değil bence, size danışmak istediğim konuda şu şimdi saati tekrar resetledim wear uygulaması samsung health ve samsung health monitör uygulamalarını sıfırladım. 

Şimdi tekrar kurulum yapmak istiyorum iki sorum olacak kurulum için WiFi kullanmam şart mı? Ve kurulum yaparken eski yedeği mi getireyim yoksa yedekleri getirmeden en baştan sıfırdan mı başlayım?

Dediğinize göre hareket edecem olmazsa vatana götürüp tekrar kurulum yaptıracam yine aynısı olursa mecburen değişim isteyecem saati açtırmak vs işlere gitmek istemiyorum saati alalı 1 hafta olmadı daha, İnşAllah yazılımsaldır yada kurulum hatasıdır bu işlere hiç girmem canım sıkıldı duruma. 

Yardımlarınızı bekliyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
LoganHowlett
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar wearı sildim tekrar kurdum sorun düzeldi bilginiz olsun 👍

Sanırım sm-r800 kodlu saatten sonra yapmam gerekiyordu bunu vallaha rahatladım 👍

View solution in context

3 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Telefondan wearable uygulamasınıda kaldırın ve sıfırdan kurun sorunlarınızın çözüleceğini düşünüyorum
LoganHowlett
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İnşAllah kardeşim değişim vs istemiyorum bu saati 35 yaş doğum günüm için aldım orta yaşa girdik bir mutlulukla gittim aldım değişim vs olursa üzülürüm gerçekten dediklerini yapacam akşam bilgilendiririm
Solution
LoganHowlett
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Arkadaşlar wearı sildim tekrar kurdum sorun düzeldi bilginiz olsun 👍

Sanırım sm-r800 kodlu saatten sonra yapmam gerekiyordu bunu vallaha rahatladım 👍