cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Akıllı saat

(Topic created on: 02-21-2025 08:38 AM)
118 Views
Spaweix
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Şimdi hangisini almak daha mantıklı olur bütçe 7,5 8k civarı da Galaxy Watch 5 Watch 5 Pro Watch 6 arasında kaldım 3ü arasında devasa farklar var mi? (Devasa farklar varsa 6yı alırım yoksa alt modellerine alırım paranın bir kısmı cebimde kalır) ya da kullananlar herhangi bir saati memnun mu değil mi paylaşabilir mi...

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Eski bir Watch5 Pro kullanıcısı olarak Watch5 serisinden uzak durmanızı tavsiye ediyorum. (İşlemcisi eski ve verimli değil, pili kötü)

View solution in context

Solution
Ümmet05
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Bizde hem watch 5 44mm var hemde watch 6 40 mm var bi kaç özellik farkı var tabiki. Ama öyle ahım şahım şeyler değil günlük kullanımda ikiside aynı ayrım hissedilmiyor. Sadece batarya konusunda 44mm olanlar daha iyi aralarında cok büyük fiyat farkları yoksa 6 almanı tavsiye ederim daha yeni cihaz sonuçta. Ama kasa olarakta farkları yok

View solution in context

11 Comments
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
8 se sınır watch 6 alın ve astro edition alın
0 Likes
Spaweix
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
2. el mi alayım hicbir sitede yok sayılır?
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Classic (gümüş) renk alın (hepsiburda) sitesinden 6500 civarı
0 Likes
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Eski bir Watch5 Pro kullanıcısı olarak Watch5 serisinden uzak durmanızı tavsiye ediyorum. (İşlemcisi eski ve verimli değil, pili kötü)
Yavuz_S23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bende eski bir watch 5 pro kullanıcısı olarak pili kötü derken neyle kıyasladınız çünkü watch 6 serisi hariç diğerlerini kullandım ve en iyi pil watch 5 pro ya ait.
0 Likes
Solution
Ümmet05
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Bizde hem watch 5 44mm var hemde watch 6 40 mm var bi kaç özellik farkı var tabiki. Ama öyle ahım şahım şeyler değil günlük kullanımda ikiside aynı ayrım hissedilmiyor. Sadece batarya konusunda 44mm olanlar daha iyi aralarında cok büyük fiyat farkları yoksa 6 almanı tavsiye ederim daha yeni cihaz sonuçta. Ama kasa olarakta farkları yok
Ümmet05
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Nereden alacagını bilmiyorumda watch 6, 5 prodan daha ucuz sitelerde. Pronun kasa farkı var evet ama ben düzlerini kıyaslayarak yani elimdekileri bu yüzden kasa farkı yok dedim yanlış anlaşılmasın20250221_091424_1000033327_1740118470.jpg
0 Likes
ByeByesamsung
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Samsung'un hiçbir cihazı arasında devasa farklar yoktur ki. 😂
0 Likes
Spaweix
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İşlemci farkı falan vardır elbet onu kast ettim ben 😂
0 Likes