cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Akıllı Saatime Google Asistan Kendi Kendine Yükleniyor

(Topic created on: 3 weeks ago)
186 Views
HalidErdoğan
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabs arkadaşlar,

Watch 6 Classic kullanıyorum ve saatime Google Asistan kendi kendine yükleniyor. Kullanmıyorum ve saatimde tutmak da istemiyorum ama ne kadar silsemde geri yükleniyor.

image

Hadi arka planda çalışmasa bir şey demeyeceğim ama kurulumunu yapmadığım halde arka planda çalışıyor ve aşırı sinir bozucu. Saatin bataryasını da tüketiyordur bu.

image

Saati sıfırladım, varsayılan asistanı yok yaptım baya şey denedim ama düzeltemedim hiçbir türlü. Çözüm önerisi olan var mı?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Daisy26
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Asistanı kaldırın saatin ayarlarından uygulamaların otomatik güncellemesini kapatın böylece otomatik tekrar yüklenmez ben yaptım işe yaradı tabi diger uygulamaları güncel tutmak için ara ara play store güncellemelerini takip etmek gerekiyor

View solution in context

Solution
Daisy26
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Google play de en aşagıda ayarlar var ordan uygulamaları otomatik güncelleyi kapatabilirsin

View solution in context

6 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Bana da oluyor hep
Solution
Daisy26
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Asistanı kaldırın saatin ayarlarından uygulamaların otomatik güncellemesini kapatın böylece otomatik tekrar yüklenmez ben yaptım işe yaradı tabi diger uygulamaları güncel tutmak için ara ara play store güncellemelerini takip etmek gerekiyor
HalidErdoğan
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Uygulama otomatik güncellemesini nereden yapıyorduk ya bulamadım.
0 Likes
Solution
Daisy26
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Google play de en aşagıda ayarlar var ordan uygulamaları otomatik güncelleyi kapatabilirsin
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet engellenmiyor
baypg7
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İndikten sonra arka planda çalışmasını kapatınca tekrar çalışmıyp bende