Original topic:

Airpods 3.nesilden galaxy buds 3 pro geçilirmi

(Topic created on: 08-01-2025 05:08 PM)
269 Views
Taha24
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar şuan airpdos 3.nesil kullanıyorum 3 senedir ve sol kulaklıkta şarj almama sorunlarından dolayı galaxy buds 3 proya geçmeyi düşünüyorum sorularım şunlar kronik sorunu varmı ses kalitesi ve pil performası nasıl kullanan arkadaşlar yazabilirse çok iyi olur.

26 Comments
Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
bu şarj almama durumu düzgün ve düzenli temizlemediğinde 2 sene sonra başlıyor airpodsta 2.nesil ve 3.nesil kullandım aynısı oldu hep
0 Likes
Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
artik sorun basladiginda temizlemeye baslarsan sorun düzelmiyo airpods 3.nesili bant ile yuvayı sıkı yapıp kullanıyorum
0 Likes
mertys
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Olabilir ama demek istediğim şu daha redminin 4 lite modeli 2 sene kullandım hiç toz kir yağmur ter demeden canavar gibi çalışıyor halende canavar gibi çalışıyor ama bilindik markadar hem deli gibi para alıp redminin yaptığı kaliteyi neden veremiyor

Redmi 4 lite 500 tl olmasına rağmen toza dayanıklı malzemesi **bleep** ama sorun yaşatmıyor
Ama
Samsungun yada elma 3 4 5 bin tl alıp malzeme yapısı daha iyi olması lazım daha kalitesini yüksek tutması lazımken tutamıyorlar
0 Likes
Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
cihazlar aşırı şekilde tozlanıp kirleniyor ben böyle düşünüyorum
0 Likes
Rcp31
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Tavsiye ederim çarşıda giderken yere şiddetli şekilde dustu ama sapa sağlam calisiyor sarji uzun süre gidiyor kısa sürede doluyor modlari falan var müzik dinlerken etraftaki sesleride duyabilliyorsun ortam sesi alabiliyorsun böylece yoldan falan geçerken araba çarpma riski olmuyor çok guzel kulaklik
Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
teşekkürler
0 Likes
Evernight7
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Düz Buds 2 alın hepsine taş çıkarır
0 Likes