Original topic:

Airpods 3.nesilden galaxy buds 3 pro geçilirmi

(Topic created on: 08-01-2025 05:08 PM)
268 Views
Taha24
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar şuan airpdos 3.nesil kullanıyorum 3 senedir ve sol kulaklıkta şarj almama sorunlarından dolayı galaxy buds 3 proya geçmeyi düşünüyorum sorularım şunlar kronik sorunu varmı ses kalitesi ve pil performası nasıl kullanan arkadaşlar yazabilirse çok iyi olur.

Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
bilgi için teşekkürler
fansema
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Rica ederim
fansema
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bu kadar üstüne denk gelmesi 😂😂😂1754058155945.jpg
0 Likes
Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar

vay

fansema
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Çoğu zaman böyle bir uyarı bile vermiyor kulaklığı 2 gündür kullanmıyorum şarjı %51de kalmış hiç şarj etmemiş bu postu atmak için kutuyu açınca **bleep** ettim 😂
0 Likes
Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
airpods 3 bi açıyorum şarjı 0 aynı durum
Sharpae
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
sarj sorunu genelde beyaz buds3 prolarda oluyor alacaksan gumus olani al ve her kullanimdan sonra alt sarj olan kismi temizleyip sarja takarsan bi sorun olmaz bence(her kulaklik icin gecerli bu)
Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
teşekkürler
0 Likes
Sharpae
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
rica ederim
mertys
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bu sorun elmada da samsungda dar neden bu sorun oluşuyor ve neden çözemiyorlar. 2 sene falan Redmi 4 lite kullandım hiç böyle bir sorun yaşamadım ama üst segment kullaklıklar neden böyle sorun çıkartıyor bazen çinli firmalara hayret ediyorum ucuz ürünleride var ama aldığın ürün fiyat performans üzmüyor ama samsung yada elmaya 3 4 5 bin tl bayılıyon halen kaliteli hizmet alamıyon