Original topic:

Airpods 3.nesilden galaxy buds 3 pro geçilirmi

(Topic created on: 08-01-2025 05:10 PM)
203 Views
Taha24
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhabalar şuan airpdos 3.nesil kullanıyorum 3 senedir ve sol kulaklıkta şarj almama sorunlarından dolayı galaxy buds 3 proya geçmeyi düşünüyorum sorularım şunlar kronik sorunu varmı ses kalitesi ve pil performası nasıl kullanan arkadaşlar yazabilirse çok iyi olur.

26 Comments
SEMİH_MTL
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Eğer iphone kullanıyorsan geç
0 Likes
Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
galaxy a24 kullanıyorum ilk başta airpods pro 2.nesil düşündüm ama gürültü engelleme felan kullanamıyoruz
0 Likes
OgulcanSvr
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ben yaklaşık 10 aydır kullanıyorum. 2 kere aldım. İlkini düşürdüğüm için kaybettim çalındı. Daha sonra indirimde bulunca tekrar aldım geçen ay 4800 tl hp den aldım. Kesinlikle 4800 bile etmez. Kutusu şarj etmiyor bazen nem algılandı hatası veriyor. Bazen sol kulaklık uzakta diye hata veriyor aklımı kaybediyorum düşürdüm diye. Ses kalitesi de airpods pro 2. Nesil ile aynı bi tık daha iyi. Mikrofon kalitesi süper. Ama dediğim gibi parasını haketmiyor
Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
teşekkürler
0 Likes
fansema
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Aynı şarj almama sorunu **bleep** da var sakın alma. Hani sürekli olmuyor ama hayli sıklıkla yaşanıyor bu sorun. Kulaklığı kutusuna koyuyorsun kapağı kapatıp hayatına devam ediyorsun sonra kullanacağın zaman bir bakıyorsun hiç şarj olmamış. Kesinlikle hayal kırıklığı bir kulaklık. Tekrar kulaklık alacak olsam gider düz airpods 4 falan bile alırdım bunu almazdım.z7NYqOkH46.jpg
Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
bu şarj almamayı airpods 2.nesil ve 3.nesildede yaşadım bu gidişle airpds 4 tercih edicem
0 Likes
fansema
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Airpods 4 anc veya airpods pro 2 tercih edebilirsin bence de. Samsung bu tarz tasarımlı kulaklığı ilk kez yaptı ve açık ara başarısız bir ürün. Ben samsungun bütün kulaklıklarını kullandım fakat bu şarj sorunları varken asla samsung kulaklık alınmaz.
0 Likes
Taha24
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
galaxy a24 kullandığım için airpods anc kullanamıyoruz ondan buds 3 pro sormuştum ama hayal kırıklığı airpods 4 tercih edicem
0 Likes
fansema
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Kesinlikle airpods 4 tercih et kaybedecek çok bir şeyin yok bence
0 Likes