cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Active 2 bağlanmıyor

(Topic created on: 05-24-2020 11:27 PM)
333 Views
Abdullah06
Beginner Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Saatim Samsung Galaxy watch active 2 ancak telefon ile bağlanırken burda kalıyor ve ilerlemiyor ne yapabilirim

Screenshot_2020-05-24-16-04-47-626_com.samsung.android.gearrplugin.jpg

IMG_20200524_163325.jpg

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Abdullah06,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu gibi taleplerinizi, saatinizle eşleştirmeyi denediğiniz cihazın model kodunu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
3 Comments
FerhatakcA9
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
bende active 2 kullanıyorum ama kolayca bağlamıştım tek seferde arkadaşımda gear s3 frontier vardı bi kaç kere artarda denersen olur
FerhatakcA9
Expert Level 4
Giyilebilir Cihazlar
bu arada mat gümüş rengi nasıl bendeki mat siyah seninki 40 mm mi 44mm mi benim 44mm
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Abdullah06,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Bu gibi taleplerinizi, saatinizle eşleştirmeyi denediğiniz cihazın model kodunu belirterek yazmanız durumunda, size daha detaylı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes