Original topic:

AKG TYPE-C Kulaklık

(Topic created on: 03-14-2026 06:07 PM)
538 Views
HikmetDalgic
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bugün vatandan çok istediğim kulaklığı aldım. Hemen deneyim dedim ve sonuç gerçekten tatmin edici. Net ses veriyor, basslar fena sayılmaz tabiki bir Beats kulaklık kadar olmasada buda fena sayılmaz. İnşallah bozulmadan beni bir 5-6 sene götürür. Ayrıca bende Beats EP kulaklığım var onun için dönüştürücü de alayım dedim maalesef ne vatan da ne samsung mağazasında yok artık başka bahara kaldı 2 gözümün çiçeği. 😅

image

image

Daha öncede post açmıştım Bim'den ucuz kulaklık aldım neden bu kırmızı ok ile gösterdiğim yer aktif olmuyor diye çok şükür bunu da çözdük, demekki kaliteli kulaklık istiyor tabi illa buds kulaklık da gerekmiyormuş onu da öğrendim.
Giyilebilir Cihazlar
7/24 kullanılmadığı sürece bir zararı yok aslında ama yinede hayırlı uğurlu olsun kablolu kulaklıklarda daha kaliteli bir ses deneyimi elde etmek mümkün ❤
HikmetDalgic
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Teşekkür ederim hocam en iyileri sizin olsun. 🙏
tsubasa20
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
bir gun herkes kablolu kulakliga geri donecek. kablosuz kulakligin oncusu apple bile buraya yaziyorum
Giyilebilir Cihazlar
Yok aga zannetmiyorum hatta kablosuzlar daha da popüler olacak.
0 Likes
Mertcan16
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Bende kullanıyorum aynısından 1 seneyi geçmeden oyunlarda karşı tarafa ses gitmeme sorunu oluyor aynı şekilde aramalarda'da ikincisini aldım bu kulaklığın
HikmetDalgic
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Hocam ben sadece müzik dinlemek için aldım inşallah bir sorun çıkarmaz, çıkarırsada napalım kader derim geçerim. 🙏
Mertcan16
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Müzikte falan sorun olmaz asla sadece arama ve oyunlarda sıkıntı çıkarıyor icin rahat olsun baya uzun ömürlü bunlar
0 Likes
kereewm
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Aynı kulaklığı kullanıyorum. Not 10+ kutusundan çıkmıştı. Ses kalitesi muazzam. Bu arada şunu söyleyeyim basları çok güzel ama bunun için ayarlama yapman gerekiyor. Dip bası öyle iyi hissettiriyor ki kulağına. Ayarlamalar için ben Wavelet uygulamasını kullanıyorum. Şiddetle de tavsiye ederim.
HikmetDalgic
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Ekolayzerden bassı seçiyorum ama bi beats kadar derin bass alamadım napalım sağlık olsun.
yns24u
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds kulaklıklarda zaten o ayar açılamıyor. Kablolu kulaklık istiyor.