Resolved! Solved

Original topic:

A10s kablosuz kulaklık QCY T1C

(Topic created on: 01-03-2021 04:22 PM)
359 Views
HaşimA22
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

1-)Kablosuz kulaklıklar şarzı çok yiyormu

2-)Alacağım marka QCY T1C ama bir sıkıntısı olmaz değilmi şu zamana kadar max 30tl lik kulaklık kullandım 
3-)mikrofon durumu nasıl oluyor mesela telefonu yakın tutmam falan gerekirmi görüşmelerde 
4-) telefonla kulaklık arasında en fazla kaç metre olmalı bazıları cebimde iken bağlantı kesiliyor deyince bi şüphelendim
5-) kurulumu falan varmı varsa nasıl yapılır şimdiden teşekkürler 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
livingtodie
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
1- kablosuz kulaklıklarda normal kullanıma göre biraz daha fazla şarj tüketimi olur ama pek sıkıntı yaratağını düşünmüyorum.
2- kulaklık olumlu yorumlar almış ama uzun vadede sizi neler beklediğini bilemezsiniz. bu yüzden daha bilinen markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
3-kulaklıktan kulaklığa değişir bu durum ama genelde telefonu yakınlaştırmanıza gerek yoktur.
4- Bluetooth 5.0 da 5 metreye kadar sorunsuz kullanım vardır.
5-Kulaklığınız kitapçığında bu bilgi yazacaktır. uygulama gerekebilir, direkt bağlayabilirsiniz veya tuşla sekronize edebilirsiniz.

View solution in context

3 Comments
Solution
livingtodie
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
1- kablosuz kulaklıklarda normal kullanıma göre biraz daha fazla şarj tüketimi olur ama pek sıkıntı yaratağını düşünmüyorum.
2- kulaklık olumlu yorumlar almış ama uzun vadede sizi neler beklediğini bilemezsiniz. bu yüzden daha bilinen markalara yönelmenizi tavsiye ederim.
3-kulaklıktan kulaklığa değişir bu durum ama genelde telefonu yakınlaştırmanıza gerek yoktur.
4- Bluetooth 5.0 da 5 metreye kadar sorunsuz kullanım vardır.
5-Kulaklığınız kitapçığında bu bilgi yazacaktır. uygulama gerekebilir, direkt bağlayabilirsiniz veya tuşla sekronize edebilirsiniz.
HaşimA22
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
bütçede max QCY markası yetiyor kabloda ise çabuk dolanma biryere takılma gibi durumları oluyor ek olarak çok teşekkür ederim bilgi için
0 Likes
livingtodie
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
sıkı bir araştırma yaptıysan sıkıntı olmaz ya. :)