cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

4 Aylık Galaxy Watch 6 Classic Deneyimim

(Topic created on: 08-28-2024 04:44 PM)
208 Views
dierachedesbaren
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bugün itibari ile 4 aydır kullandığım Galaxy Watch 6 Classic'i yorumlayacağım.

Köprücük kemiğim kırık olduğu zaman almıştım bu saati. Önceki saatim Huawei Watch GT 3 Pro idi. Ondan bayağı bir şikayetçiydim, tamam şarj ömrü iyi tasarımı şık ama akıllı adını hak etmiyordu resmen. Galaxy Watch 6 Classic'i alır almaz eve gittim orada kutusunu açtım ve acayip iyiydi. Tek eksisi Şarj Ömrünün 1 Gün olması. Always On Display aşırı iyi. Ekran zaten Acayip iyi. Mesela Huawei Watch GT 3 Pro'yu aldığım zaman hep bir konudan şikayetçiydim. Samsung'un saatlerine de pek sıcak bakmıyordum ama alınca bir anda tüm ön yargılarım puf oldu. Zaten aşırı ince diyebileceğim bir dönen çerçevesi var o harika ötesi bence. Tek sorun dönen çerçeve son zamanlarda takılmaya başladı. Su Kilidi çok iyi iş görüyor onun dışında. Aşırı memnun etti beni saat. Zaten samsung ekosistemimi Galaxy Watch 6 Classic ile tamamlamıştım. Bende olan model Galaxy Watch 6 Classic. Ekosistemim : Galaxy Watch 6 Classic 47MM, Galaxy Buds 2, Galaxy A24. Zaten bu 3 lüden çok memnun kaldım. En yakın zamanda Galaxy S25 çıkınca S25'e yükselteceğim.

2 Comments
axeno
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Bende düşünmüştüm bu 1 gün işini. 2 gün görüyor rahat apk dosyalar olmasına rağmen. Hatta komiktir ama daha optimize çalısıyor apk olanlar. Uzaktan arama ile spor salonuna artık telefonumu götürmeye gerek yok. Yüzerkende falanda arama yapabiliyor mesajları görebiliyorum. Bende gt3 kullanmıştım ilk önce sonrasında apple watxj 7 ve simdi 6 classic mükkemel. Tek bir eksiği var yazılımı berbat cidden berbat
Giyilebilir Cihazlar
Katılıyorum, bazı kısımlarda eksiği var. GT 3 Samsung a eşit değilde bence. Hatta aşağısında kalıyor.