cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

3 Saat arasında kaldım?

(Topic created on: 02-09-2025 11:10 AM)
300 Views
Enesm029
Active Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

merhabalar,

1. Watch 5 pro
2. 6 classic
3. watch 7

Şimdi şöyle ki Telefon olarak A51, Android sürümü 10 ve one UI sürümüde 2.5 mevcut su sporuyla ilgileniyorum, aralarında hangisi bu yönde sağlam emin olamıyorum. Bir digeri de bunların hangisinde ekg, nabı, kandaki okjisen vs haricinde damar sertliği ölçme var? Gerçi şu yaşıma kadar hiç ihtiyacım oldu mu hayır ancak ne kadar çok özellik o kadar iyiymiş gibi geliyor. Eğer watch 7 alıcaksam 2. el alabilirim diğerleri sıfır, ayrıca yakın zamanda watch 8 çıkacak deniliyor. 8 çıkınca bu saatler ucuzlar mı? tüm bunları göz önüne aldığınızda sizin tercihiniz hangi saatten yana olurdu şimdiden teşekkürler
21 Comments
Giyilebilir Cihazlar
3. Seçenek en iyisi
Enesm029
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
watch 7 sanırım benim sürüm olarak telefonla uyumlu değil. ne kadar dezevantajı olur kestiremiyorum
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6
srdrdmrl77
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Hem büyük ekran,döner çerçeve,dayanaklı pil. Tavsiye ederim. Ve çelik rengi alın çok güzel duruyor bilekte
Enesm029
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
peki watch 7 alsamsanırım benim sürüm olarak telefonla uyumlu değil. ne kadar dezevantajı olur kestiremiyorum sizin tahmininiz var mı?
0 Likes
Yavuz_S23
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Tek şarj ile uzun kullanım derseniz w5 pro.
Kullanım kolaylığı açısından dönen bezel açısından w6 classic.
Hızlı bir saat kullanmak istiyorsanız w7
Burak08
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Direkt Watch 7 al geç bence, bende 5 var, bazen kasmalar donmalar olabiliyor. Bir de alırken hangi modellerdi hatırlamıyorum ama alüminyum kasa olmayan modeller vardı, onlardan alırsan daha iyi olur. Benim Watch 5'in kasası hep soyulmaya, çizilmeye başladı ama ekranı bayağı sağlam.
Alickk
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Watch 7 Almanızı Öneririm 👍
aliysnm
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Pili daha uzun gitmesini istiyorsan w5pro çerçeve istiyorsan w6c uyku,spor ile detaylı ilgileniyorsan sensörleri daha iyi olan w7 uygun olacaktır.