cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

3. Değişimi Olan Buds 3 Pro Sorunlu Çıktı

(Topic created on: 01-06-2025 03:57 PM)
272 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba herkese. Buds3 pro cihazım yoğun uğraşlar sonucu 3. Kez değişime gitmişti. 3. Değişim cihazı da sorunlu çıktı. Kasada ayrık ve sağ kulaklığın ışığı üst taraftan hafif sağa kaymış. Kasaya tam oturtulmamış. Bu sebeple kulaklığımı artık değişim değil iade talebiyle servise geri verdim. Aylarca kullanamadığım kulaklığın sorunsuzunu bir türlü elime veremediler. Bu kulaklıklar sorunlu anladığım kadarıyla. Kimseye de kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu kulaklığı satın almak kumar oynamak gibi bir şey. Gerekli yerlere de şikayetimi sağlayacağım. Umarım Samsung'a bir yaptırımı olur. Mağdur olmaktan bıktım. 

image

image

Sağ kulaklığın ışığının üst kısmına bakarsanız hafif sağa kayık olduğunu görebilirsiniz. Fotoğrafta tam belli olmasa da 2 görevli de durumu **bleep** etti ve servis kaydı oluşturdu.
16 Comments
FatihS22
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Nereden aldın hocam
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Samsung shoptan almıştım
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Ne zaman hocam ilk çıkan seri sorunluydu onları yolladılar herhalde
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
10 temmuzda ön sipariş vermiştim. İlk çıkan seri sorunlu olsa bile 6 Ocak 2025'de değişen yeni Buds3 pro da mı sorunlu çıkar ya😅 Bundan önce ekimde de değiştiğinde sorunlu çıkmıştı. Samsung sorunluları satmaya devam ediyor hala maalesef.
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Doğrudur hocam tüketici hakem heyetine başvurun bence
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ekimde değiştikten ve sorunlu çıktıktan sonra Tüketici Hakem Heyetine başvuru sağlamıştım. THH'nin değişim kararıyla bugün değişen kulaklığım sorunlu çıktı maalesef çözüm değil. İade etmezlerse THH ile iade talebi oluşturacağım.
FatihS22
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Bende almayı düşünüyorum kararsız kaldım
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Buds2 pro alabilirsiniz Buds3 pro hala sorunlu cihaz. Bana gelen kulaklıklarda çeşit çeşit sorun gördüm. Boya lekesi olan var, ANC'si bozuk olan var, kasası çıkık olan var, ışığı diğer kulaklığın ışığına göre sönük olan var, ışık içinde tozlar olan var, ışığı kasaya oturmamış sağa kaymış olan var, kasada çatlak olan var. Var da var. Tüm sorunları yaşadım. Tavsiye etmiyorum.
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 var zaten pro ya geçmem
0 Likes