- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-21-2025
10:48 PM
(Last edited
02-21-2025
10:56 PM
by
Eflatun
) in
Samsungun forumuna bunu yazmak saçma mı bilmiyorum fakat aranızda bilenler vardır umuduyla yazıyorum. Galaxy watchın özgür dünyası beni çok cezbettiği için almak istedim fakat iphone 14 pro max cihazım olduğu için alamadım. Bunun üzerine en azından bir apple watch alayım dedim apple watch 6 aldım. Pişman olur muyum? Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.(kesinlikle reklam için değildir) pili%81 kasasında boya atmaları var.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2025 10:50 PM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2025 10:53 PM in
Giyilebilir Cihazlarucuza geldiği için alayım dedim hocam. İphonenin 3. Senesi bitince direkt satıp samsunga geçeceğim o zaman güzelinden bir galaxy watch alırım. Şuan beni idare etsin hevesimi alsın yeter. Şarj da 1 gün götürse yeterli benim için
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2025 10:54 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2025 10:52 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2025 10:55 PM in
Giyilebilir Cihazlarvalla hocam 12 kordonla birlikte o fiyatı görünce ucuzdur herhalde sandım. Arkadaşımda da 4. Serisi vardı heveslendiğim için aldım umarım pişman olmam. Teşekkür ederim tekrardan
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2025 10:56 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2025 10:58 PM in
Giyilebilir Cihazlar😄 büyük ihtimalle öyle oldu hocam sarı siteden param güvende ile aldım. Piyasasından bayağı bir ucuza olduğu için hayırlısı olsun artık. Dediğim gibi iphone un kaydının bitmesine 1 sene var samsung s23 ultra ile yanına şık bir galaxy watch alırım. Şimdilik bununla biraz takılayım.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2025 11:00 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2025 11:02 PM in
Giyilebilir CihazlarSamsung candır hocam. İpadi satıp samsung tab s9 aldım Allah var çok memnunum. İphone 14 pro max de hediye olsrak verildi bir bitse de samsunga geçsem diye gün sayıyorum valla. Ekosisteminiz de çok güzel duruyor. Bize de nasip olur inşallah.