cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

2. El akıllı saat almak

(Topic created on: 02-21-2025 10:48 PM)
265 Views
Members_PmdyC7v
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Samsungun forumuna bunu yazmak saçma mı bilmiyorum fakat aranızda bilenler vardır umuduyla yazıyorum. Galaxy watchın özgür dünyası beni çok cezbettiği için almak istedim fakat iphone 14 pro max cihazım olduğu için alamadım. Bunun üzerine en azından bir apple watch alayım dedim apple watch 6 aldım. Pişman olur muyum? Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.(kesinlikle reklam için değildir) pili%81 kasasında boya atmaları var. 

19 Comments
Omertr123
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 fena değilde pil sıkıntı bu tür cihazlarda.Parana kıy bataryasını değiştir bence.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

ucuza geldiği için alayım dedim hocam. İphonenin 3. Senesi bitince direkt satıp samsunga geçeceğim o zaman güzelinden bir galaxy watch  alırım. Şuan beni idare etsin hevesimi alsın yeter. Şarj da 1 gün götürse yeterli benim için

0 Likes
Omertr123
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
1 günü kullanıma bağlı çıkarmayabilir.
0 Likes
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
fiyatı gördüm, o paraya degmemis hocam kac yillik saat 81 ömür
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

valla hocam 12 kordonla birlikte o fiyatı görünce ucuzdur herhalde sandım. Arkadaşımda da 4. Serisi vardı heveslendiğim için aldım umarım pişman olmam. Teşekkür ederim tekrardan 

0 Likes
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Kordonları temu aliexpress vs bedavaya getiriyorlar nerdeyse, gözünüzü boyamışlar biraz hocam
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

😄 büyük ihtimalle öyle oldu hocam sarı siteden param güvende ile aldım. Piyasasından bayağı bir ucuza olduğu için hayırlısı olsun artık. Dediğim gibi  iphone un kaydının bitmesine 1 sene var samsung s23 ultra ile yanına şık bir galaxy watch alırım. Şimdilik bununla biraz takılayım.

0 Likes
wirbusiness
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
12pro max ten s23u ya geçtim bende, 24 ve 25 keyfe keder alınabilir 23 donanimsal olarak işlemci hariç samsungun tepe noktasi olmuş gerçekten, Watch6 Classic ile şık bir kombin oldu, buds3 pro ile tamamladim👏
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar

Samsung candır hocam. İpadi satıp samsung tab s9 aldım Allah var çok memnunum. İphone 14 pro max de hediye olsrak verildi bir bitse de samsunga geçsem diye gün sayıyorum valla. Ekosisteminiz de çok güzel duruyor. Bize de nasip olur inşallah.