Original topic:

1 saat önce watch için yeni wp güncellemesi geldi sorun çözüldü.

(Topic created on: 01-08-2026 12:37 PM)
350 Views
Gnoyan
Beginner Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar
Herkese merhaba,
Galaxy Watch 5 model saatimde WhatsApp uygulamasıyla galaxy telefonumda ki whatsapp uygulamasına cihaz ekleme sorunu yaşıyorum.

Saatte WhatsApp’ı açtığımda “WhatsApp’ı güncelleyin, sürüm eski” uyarısı aldım. Güncelle butonuna bastığımda Google Play Store’a yönlendiriyor, ancak güncel sürüm yüklü olmasına rağmen yalnızca “Aç, Kaldır, kutu ekle (?)” seçenekleri görünüyor.

Uygulamayı defalarca kaldırıp tekrar yükledim. Cihaz eşleştirme sırasında gelen kodları onayladıktan bir süre sonra ya da hemen telefonda “Bir sorun oluştu cihazınızı bağlayamadık, lütfen tekrar deneyin” ekranı geliyor, önbellek temizliği falan yapmazsam da telefon numarası değişmiş olabilir wi-fi ya da hücresel veri kesilmiş ya da bluetooth bağlantısı kesilmiş olabilir gibi saçma mesajlar geliyor.
Geçmişte yaşanan aynı sorunlar da önerilen her şeyi yaptım sonuç değişmedi.. Samsung Galaxy watch cihazını aldığım günden beri pişmanım.
2 Comments
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ben 7 kulanıyom sorunsuz
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba Gnoyan,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/

Teşekkürler.

MOD