Resolved! Solved

Original topic:

1 Günlük Samsung Galaxy Buds Core Deneyimlerim

(Topic created on: 11-03-2025 09:55 PM)
203 Views
haklisin
Active Level 10
Options
Giyilebilir Cihazlar

Bugün sipariş ettiğim Galaxy Buds Core kulaklığım geldi. Cihazın ses kalitesi gerçekten çok güzel, aktif gürültü engellemesi de mükemmel çalışıyor. Tam bir fp ürünü. Bana alırken malzeme kalitesi çok kötü alma demişlerdi fakat bence gayet kaliteli ve güzel bir hissiyatı var. Kutunun içinden şarj kablosu çıkmaması bir eksi ama. Çok beğendiğim bir cihazdı fakat...

Kulaklığı taktıktan sonra acayip baş ağrıları, dönmeleri ve mide bulantıları yaşadım. Doktora gittim ve kulak kaynaklı bir sorunmus ve sebebi bu kulaklık maalesef. Bundan dolayı çok sevdiğim kulaklığımı iade etmek zorunda kalacağım. Trendyoldan aldım, iade alırlarmı bilen varsa sevinirim.

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Neden baş ağrısı başladı

View solution in context

Solution
mertys
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bu son zamanlar bende kulaklığı kullanınca taktığım tarafı ağrıyor kulaktam çeneye doğru ilerliyor

View solution in context

Solution
mertys
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tuhaf bi durum

View solution in context

Solution
007aliinan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Satıcı kim aldığın kişinin

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Eğer satıcı trendyol ise kabul eder ama farklı bir kişi ise kabul edeceğini sanmiyorum

View solution in context

Solution
Giyilebilir Cihazlar
Bende trendyoldan aldım ben kutusunu açtım yirttim ama kulak pedlerini kutusu falan bezle sil düzgünce sadece kutunun dışındaki etiketi açtıysan cihaz zarar görmediyse iade ederler merak etme

View solution in context

12 Comments
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Neden baş ağrısı başladı
haklisin
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklarda bir sıvı varmış onun dengesinimi ne bozmuş. Denge problemi.
Solution
mertys
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Bu son zamanlar bende kulaklığı kullanınca taktığım tarafı ağrıyor kulaktam çeneye doğru ilerliyor
haklisin
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Bilmiyorum benim başım ağrıdı döndü midem falan çok kötü oldu daha önce redmi kulaklığım vardı onda sıkıntı yoktu
0 Likes
Solution
mertys
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tuhaf bi durum
Solution
007aliinan
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
İlginç
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Satıcı kim aldığın kişinin
haklisin
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Trendyol zanticc
0 Likes
Solution
Giyilebilir Cihazlar
Eğer satıcı trendyol ise kabul eder ama farklı bir kişi ise kabul edeceğini sanmiyorum